سال انتشار: 1399
کد COI مقاله: JR_CEEJ-50-100_006
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 7
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی و تحلیل روشهای تصفیه فاضلاب کاستیک مستعمل واحدهای پتروشیمی و شبیهسازی روش بهینه
چکیده مقاله:
برای شیرینسازی برشهای مختلف هیدروکربوری در مجتمعهای پالایشگاهی و پتروشیمی از محلول کاستیک تازه استفاده میگردد. فاضلاب حاصل شده با نام فاضلاب کاستیک مستعمل دارای بار آلایندگی زیاد از جمله، ترکیبات گوگردی، اسیدهای آلی و مقدار COD بالا بوده و جزء فاضلابهای بسیار خطرناک دستهبندی میگردد. به منظور تصفیه فاضلاب میتوان از روشهای مختلف فیزیکی و شیمیایی مانند اکسیداسیون هوای مرطوب، اکسیداسیون پیشرفته، تصفیه بیولوژیکی و کاتالیستی استفاده کرد. در استفاده از این روشها مسائل زیست محیطی، هزینه اقتصادی و بازدهی حائز اهمیت میباشد. در این مقاله روشهای مختلف تصفیه کاستیک مستعمل شناسایی شده و فرایند تحلیل سلسله مراتبی بکار گرفته شده تا بهترین روش تصفیه با استفاده از نرمافزار Expert Choice انتخاب گردیده و نهایتاً روش انتخابی در نرمافزار Aspen Hysys شبیهسازی شده است. پنج معیار و چهار گزینه صنعتی برای انتخاب بهترین روش تصفیه در فرایند آماری انتخاب گردید. نتایج مقایسه نشان میدهند که، روش اکسیداسیون کاتالیستی با 34 درصد دارای بیشترین ارجحیت در میان گزینهها و معیار اقتصادی دارای 3/28 درصد ارجحیت نسبت به سایر معیارها است. نتایج شبیهسازی با توجه به دو تابع هدف تولید وزنی بیشتر کاستیک و سولفات سدیم، حاکی از این مطلب است که بهترین دما و فشار عملیاتی ºC 150 و 5 بار میباشد.
کلیدواژه ها:
کاستیک مستعمل, شبیهسازی, فرایند تحلیل سلسله مراتبی, Aspen Hysys
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1153886/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:کریمی، اسداله و بازیار، شکوفه و رفیعی، مهسا و سواری، چیا،1399،بررسی و تحلیل روشهای تصفیه فاضلاب کاستیک مستعمل واحدهای پتروشیمی و شبیهسازی روش بهینه،،،،،https://civilica.com/doc/1153886
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1399، کریمی، اسداله؛ شکوفه بازیار و مهسا رفیعی و چیا سواری)
برای بار دوم به بعد: (1399، کریمی؛ بازیار و رفیعی و سواری)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.