استفاده از فناوری اطلاعات و ارتباطات (ICT) در تدریس درس زبان انگلیسی به شیوه ارتباطی (CLT)

  • سال انتشار: 1399
  • محل انتشار: پنجمین کنفرانس ملی رویکردهای نوین در آموزش و پژوهش
  • کد COI اختصاصی: NERA05_359
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 544
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سیما عطایی

دبیر زبان انگلیسی مدارس استان کهگیلویه و بویراحمدکارشناسی رشته زبان انگلیسی

فرزانه اکبری

دبیر زبان انگلیسی مدارس استان کهگیلویه و بویراحمد کارشناسی رشته زبان انگلیسی

رضا انوری پور

کارشناس ارزیابی سرزمین سازمان حفاظت محیط زیست کشور کارشناسی ارشد سنجش از راه دور و سامانه اطلاعات مکانی (GIS)

چکیده

به دنبال پیشرفتهای شگرفی که درحوزه فناوریهای اطلاعات و ارتباطات به وجود آمده است، امکان به کارگیری روشهای نوین تدریس زبان انگلیسی در فضای فناورانه جدید فراهم شده است. یکی از این روشها،تدریس زبان به شیوه ارتباطی (Communitive Learning Method) می باشد. در این روش تاکید بیشتربر روی ارتباط از راه تعامل اجتماعی ، استفاده از مطالب اصیل، ایجاد فرصتهای متعدد برای تمرین و پیوند میان فعالیت های کلاسی و بیرونی می باشد. استفاده از تکنیکهای آموزش از راه دور به همراه بسترهای نرم افزاری و سخت افزاری مناسب سامانه مدیریت یادگیری((LMS توسط معلمان به پیادهسازی روش تدریس ارتباطی در آموزشهای آنلاین کمک فراوانی میکنند. در این مطالعه به مقایسه سیستم های مدیریت یادگیری مرسوم دنیا از قبیل سامانه های مودل، بلکبورد، کانواس و سامانه شاد ایران پرداخته و مشخص شد که سامانه شاد با امکانات فعلی نمیتواند در اجرای روش آموزشی ارتباطی کمک درخوری داشته باشد و نیازمند اصلاحات جدی است.همچنین پیشنهاد شد که معلمین آموزش زبان میتوانند با استفاده از تکنیک هایی از جمله ایجاد شکاف اطلاعاتی، ایجاد تعاملات یک به یک و درون گروهی، تلاش برای ایجاد مشارکت عادلانه در فضای مجازی و طرح مباحث چالشی به پیادهسازی روش تدریس ارتباطی درس زبان انگلیسی بین دانش آموزان کمک کنند.

کلیدواژه ها

CLT، رویکرد ارتباطی، سیستم مدیریت یادگیری ، LMS ، سامانه شاد

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.