سال انتشار: 1399
محل انتشار: کنفرانس ملی سیستم های هوشمند و محاسبات سریع
کد COI مقاله: ECECON01_050
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 94
فایل این مقاله در 13 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 13 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله پیاده سازی ارزیابی عملکردی و امنیتی فایروال های نسل چهارم
چکیده مقاله:
برای اینکه توسعه دهندگان بتوانند محصولات نرم افزاری امن تر و با کیفیت بالاتر ارائه کنند لازم است یک طرح پیاده سازی گردد که بر اساس NGFW محصولات را تست کند و در صورت وجود مشکل آن را برطرف کند و در نهایت گواهینامه ارزیابی امنیتی را دریافت کند. پیاده سازی استاندارد ارزیابی و به اجرا درآوردن آزمون ها به منظور ارزیابی سامانه NGFW مقوله ای است که علاوه بر کار مطالعاتی در زمینه شناخت استاندارد، به پژوهش در زمینه روش های تولید ترافیک آزمون و تحلیل نتایج و اندازه گیری نیاز دارد، چرا که این روش ها به صورت عملیاتی در استاندارد مشخص نشده است. پیاده سازی روش های آزمون حاصل از پژوهش نیز شامل مسائل فنی پیچیده در زمینه شناخت تجهیزات ارزیابی و نحوه کالیبراسیون و استفاده از آن هاست. از این رو در ادامه به بررسی سیستم های تشخیص نفوذ به شبکه های رایانه ای به عنوان یک ابزار قدرتمند برای تشخیص حملات پرداخته و با بررسی تکنیک های مطرح در حوزه داده کاوی و به خصوص الگوریتم ماشین های بردار پشتیبان، راهی برای بهبود ضعف های بکارگیری این الگوریتم در سیستم های تشخیص نفوذ مطرح می کنیم. الگوریتم ماشین ههای بردار پشتیبان یک الگوریتم قدرتمند برای دسته بندی داده ها است اما دارای ضعف هایی مثل تنظیم پارامترهای مورد نیازش می باشد. برای حل این چالش مهم از الگوریتم های قدرتمند در حوزه محاسبات تکاملی از قبیل الگوریتم ژنتیک، الگوریتم رقابت استعماری و الگوریتم ازدحام ذرات استفاده می کنیم. مشکل دیگر الگوریتم های ماشین بردار پشتیبان این است که صرفاً برای دسته بندی داده های دو کلاسه طراحی شده اند، در صورتی که مجموعه داده موجود برای سیستم های تشخیص نفوذ بیشتر از دو کلاس دارند. در نهایت ماشین بردار پشتیبانی ارائه شد که علاوه بر انجام عمل دسته بندی برای داده هایی با بیش از دو کلاس، پارامترهای مورد نیازش را از طریق الگوریتم های فرا ابتکاری تنظیم می کند.
کلیدواژه ها:
تشخیص نفوذ، الگوریتم های فراابتکاری، تشخیص حملات، تولید ترافیک، شبکه های رایانه ای
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1152627/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:دهقان بنادکی، الهه السادات،1399،پیاده سازی ارزیابی عملکردی و امنیتی فایروال های نسل چهارم،کنفرانس ملی سیستم های هوشمند و محاسبات سریع،شهرضا،،،https://civilica.com/doc/1152627
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1399، دهقان بنادکی، الهه السادات؛ )
برای بار دوم به بعد: (1399، دهقان بنادکی؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- کنترل سرعت موتور DC تحریک مستقل با استفاده از کنترل کننده های P.I.D
- کابرد نانو کامپوزیت در صنایع پتروشیمی
- پیش بینی آمادگی رزم نسبی یگان با استفاده از سیستم خبره
- ویژگی ها ، چالش ها و آسیب پذیری های امنیتی ipv6
- مطالعه ای بر پژوهش های صورت گرفته در زمینه ی تخمین سطح شارژ باتری ها
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.