سال انتشار: 1399
محل انتشار: کنفرانس ملی سیستم های هوشمند و محاسبات سریع
کد COI مقاله: ECECON01_027
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 37
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله کالیبراسیون دیجیتال مبدل های آنالوگ به دیجیتال
چکیده مقاله:
هدف از این مقاله بررسی روش های مختلف کالیبراسیون پیش زمینه و پس زمینه در حوزه های آنالوگ و دیجیتال برای ADC ها است. عوامل غیر ایده آلی متعددی چون عدم تطبیق خازن ها، تزریق بار سوئیچ ها، خطاهای ولتاژهای مرجع و بهره محدود و بهره وابسته به سیگنال آپ امپ، کارایی مبدل های آنالوگ به دیجیتال ودیجیتال به آنالوگ را محدود می کنند. با توجه به خطاهای موجود در این مبدل ها و عوامل غیر ایده آلی تأثیرگذار برعملکرد ADC، اثر هریک از عوامل بر عملکرد مبدل مورد بررسی قرار خوهد گرفت. پس از آن انواع مختلف کالیبراسیون مبدل های آنالوگ به دیجیتال با در نظر گرفتن مدارات متداول پیاده سازی طبقات مبدل بررسی خواهد شد. این روش ها شامل انجام روش های پردازش سیگنال دیجیتال در مراحل میانی و یا خروجی کل مبدل آنالوگ به دیجیتال برای تصحیح خطاهاست.
کلیدواژه ها:
مبدل آنالوگ به دیجیتال، افزونگی، نویز کوانتیزشن، کالیبراسیون، خطاهای خطی وغیر خطی، خطاهای استاتیک، مشخصه های دینامیک
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1152604/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:فاطمی بهبهانی، اسماعیل،1399،کالیبراسیون دیجیتال مبدل های آنالوگ به دیجیتال،کنفرانس ملی سیستم های هوشمند و محاسبات سریع،شهرضا،،،https://civilica.com/doc/1152604
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1399، فاطمی بهبهانی، اسماعیل؛ )
برای بار دوم به بعد: (1399، فاطمی بهبهانی؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- مروری برکاربرد شبکه کامپیوتری در پزشکی
- ارائه مدلی مبتی بر پیش بینی کارایی سیستم های مبتنی بر نگاشت- کاهش و انتخاب برخی ویژگی ها در job profile job profile
- مروری بر برخی روش های تشخیص هویت
- مرور سیستماتیک امنیت سایبری بلاکچین
- چارچوب امن سازی وب سایت های تجارت الکترونیک
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.