سال انتشار: 1399
محل انتشار: کنفرانس ملی سیستم های هوشمند و محاسبات سریع
کد COI مقاله: ECECON01_026
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 34
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی خطاهای استاتیک و دینامیک در مبدل های آنالوگ به دیجیتال
چکیده مقاله:
مبدل آنالوگ به دیجیتال ADC یکی از اجزای اساسی در سیستم های پردازش سیگنال دیجیتال است. کارایی این مبدل تأثیر زیادی برعملکرد سیستم دارد. هدف از این مقاله بررسی انواع مختلف مبدل های آنالوگ به دیجیتال و خطاهای استاتیک و دینامیک آشکار شده در این مبدل هاست. مشکلات طراحی تقویت کننده های با بهره ثابت بالا، سریع و با توان مصرفی پایین، به همراه کاهش کارایی مدارات کلید خازنی باعث می شود عملکرد مبدل های آنالوگ به دیجیتال با محدودیت ها و خطاهایی همراه باشد. این خطاها در مبدل های با سرعت و رزولوشن بالا تأثیر مخرب بیشتری دارند. لذا در این مقاله ضمن بررسی انواع خطاهای ظاهر شده در ADC، پارامترهای استاتیکی و دینامیکی مطرح در ارزیابی عملکرد این مبدل ها تشریح شده است. همچنین معماری های مختلف مبدلهای نرخ نایکویست و فرانمونه بردار و ویژگی های هریک تشریح شده است.
کلیدواژه ها:
مبدل آنالوگ به دیجیتال، خطای دینامیک، خطای استاتیک، نویز کوانتیزشن، افزونگی
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1152603/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:فاطمی بهبهانی، اسماعیل،1399،بررسی خطاهای استاتیک و دینامیک در مبدل های آنالوگ به دیجیتال،کنفرانس ملی سیستم های هوشمند و محاسبات سریع،شهرضا،،،https://civilica.com/doc/1152603
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1399، فاطمی بهبهانی، اسماعیل؛ )
برای بار دوم به بعد: (1399، فاطمی بهبهانی؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- مروری برکاربرد شبکه کامپیوتری در پزشکی
- ارائه مدلی مبتی بر پیش بینی کارایی سیستم های مبتنی بر نگاشت- کاهش و انتخاب برخی ویژگی ها در job profile job profile
- مروری بر برخی روش های تشخیص هویت
- مرور سیستماتیک امنیت سایبری بلاکچین
- چارچوب امن سازی وب سایت های تجارت الکترونیک
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.