سال انتشار: 1399
محل انتشار: پنجمین کنفرانس ملی نقش مدیریت در چشم انداز ۱۴۰۴
کد COI مقاله: NMCH05_048
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 144
فایل این مقاله در 15 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 15 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله نقش هوش معنوی و اخلاق کار اسلامی بر رفتار کار مولد
چکیده مقاله:
عصر ما، عصر چالش هاست. بحران ها و چالش هایی که ضمن ایجاد تغییرات عمده و زیربنایی در انسان ها، سبب تحولات و پویایی هاي خاصی در جنبه هاي گوناگون زندگی او شده است. بحران هایی که حتی در ثابت ترین بعد وجودي انسان رخنه کرده و باعث تحول عمیق در آن شده است. این تحولات و تغییرات، سبب فرایند تربیت، در جنبه هاي مادي و معنوي زندگی انسان، ظهور دوباره کشش معنوي و نیز جست و جوي درك روشن تري از دین و کاربرد آن شده اند. در راستاي تربیت دینی و به موازات بررسی رابطه دین و معنویت، گروهی از پژوهشگران در تبیین برخی از مشاهدات و داده هاي خود، درصدد تعریف مفاهیم جدید در زمینه دین و معنویت بوده اند. براي نمونه، مفاهیم سلامت معنوي، تحول معنوي و بهزیستی معنوي در آستانه هزاره سوم میلادي به ادبیات آکادمیک روان شناسی اضافه شده اند. سازه هوش معنوي نیز یکی از مفاهیمی است که در پرتو توجه و علاقه جهانی روان شناسان حوزه دین به ترتیب و معنویت مطرح شده و توسعه یافته است. هدف مقاله حاضر، تبیین نقش و جایگاه مفهوم هوش معنوي در تربیت دینی، به منظور رشد و پرورش همه جانبه انسان است. این مقاله در قالب مطالعه اي توصیفی - تحلیلی، از طریق دسترسی به منابع دست اول اینترنتی و کتابخانه اي بررسی شده است. مطالعات مقدماتی نشان داد که اصولاً پرورش هوش افراد در محدوده دانش و اطلاعات زیستی است، ولی هوش معنوي شامل تفکرات انتزاعی و ماورایی است. هوش معنوي مفهوم دینی دارد و از طریق دانش و قوانین معنوي پرورش می یابد که در دنیاي ما پیدا می شود و در ادبیات دینی مطرح شده است. می توان گفت هوش معنوي به انسان تمامیت می بخشد و به او یکپارچگی و وحدت عطا می کند که از مهم ترین اهداف تربیت دینی انسان هاست.
کلیدواژه ها:
هوش معنوی، تربیت دینی، روان شناسی، اخلاق کار
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1152465/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:پاپن، مژده،1399،نقش هوش معنوی و اخلاق کار اسلامی بر رفتار کار مولد،پنجمین کنفرانس ملی نقش مدیریت در چشم انداز ۱۴۰۴،رشت،،،https://civilica.com/doc/1152465
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1399، پاپن، مژده؛ )
برای بار دوم به بعد: (1399، پاپن؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- شناسایی مولفه های مهارت ارتباطی موثر مدیران دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم
- بررسی وضعیت توانمندی کارکنان سازمان های ورزشی در زمان بحران در زمینه ورزش
- معلم و اضطراب دانش آموزان
- بررسی مفهوم آزادی و وطن در اشعار محمود سامی البارودی و عارف قزوینی
- نجیب محفوظ و حیاته الادبیه
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.