سال انتشار: 1399
محل انتشار: اولین همایش ملی آسیب شناسی روانی
کد COI مقاله: ASRUMA01_244
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 97
فایل این مقاله در 13 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 13 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی وضعیت روانشناختی زوجین دارای فرزند اختلال درخودماندگی (ASD)
چکیده مقاله:
اختلالات درخودماندگی گروه اختلالات عصبی رشدی است که در معیارهای تشخیصی مرتبط به کمبود در ارتباطات و اجتماعی شدن، علاقهمحدود و رفتارهای تکراری همپوشی دارند. درخودماندگی اختلال رشدی مغز به شمار میرود که بهوسیله نقص در رفتارهای اجتماعی و ارتباطات،رفتارهای تکراری و محدود، مشخص میگردد. هدف اجرای این پژوهش، مقایسه انعطاف پذیری (ذهنی) شناختی زوجین دارای فرزند مبتلابهاختلال در خودماندگی با زوجین دارای فرزند سالم بود. روش پژوهش، توصیفی و از نوع علی-مقایسه ای بود. جامعه آماری پژوهش حاضر شاملزوجین دارای فرزند مبتلابه اختلال در خودماندگی مراجعه کننده به مراکز درمان وتوانبخشی شهر بروجرد در سال 1398، به تعداد 200 نفربودند. به روش نمونه گیری غیر تصادفی- در دسترس، 100 نفر از زوجین دارای فرزند با و بدون اختلال در خودماندگی، به عنوان نمونه انتخابشدند. از پرسشنامه استاندارد انعطاف پذیری شناختی دنای و ونادروال (2010) جهت گردآوری اطلاعات استفاده شده است. به منظور تحلیل داده هااز شاخص های آمار توصیفی مانند میانگین و واریانس و از شاخص های آمار استنباطی مانند تحلیل واریانس چندمتغیره استفاده شد. نتایج نشانداد که انعطاف پذیری شناختی، زوجین متفاوت بوده و وضعیت آنها در این متغیرها نسبت به فرزندان عادی پایین تر است. بر اساس یافته هایپژوهش، نتیجه گیری می شود ابتلا فرزندان به اختلال در خودماندگی می تواند بر وضعیت روانشناختی والدین آنها به خصوص در متغیر تأثیرمنفی به جای بگذارد.
کلیدواژه ها:
وضعیت روانشناختی، زوجین، درخود ماندگی
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1151693/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:شیبانی فر، رضا و هاشمی، سهیل و کریمی، ایمان و هاشمی، مالک،1399،بررسی وضعیت روانشناختی زوجین دارای فرزند اختلال درخودماندگی (ASD)،اولین همایش ملی آسیب شناسی روانی،اردبیل،،،https://civilica.com/doc/1151693
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1399، شیبانی فر، رضا؛ سهیل هاشمی و ایمان کریمی و مالک هاشمی)
برای بار دوم به بعد: (1399، شیبانی فر؛ هاشمی و کریمی و هاشمی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی رابطه بین هوش هیجانی و پایستگی تحصیلی در دانشجویان دانشگاه آزاداسلامی شهر اهواز
- رفتار درمانی دیالکتیکی و اضطراب
- بررسی رابطه بین محیط خانواده با پدیده اعتیاد
- بررسی مقایسه ای اهداف تعلیم وتربیت از دیدگاه ابن خلدون و افلاطون
- “The effect of cognitive-behavioral group therapy on quality of life of infertile women”
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.