سال انتشار: 1399
محل انتشار: فصلنامه مطالعات در دنیای رنگ، دوره: 10، شماره: 3
کد COI مقاله: JR_JSCW-10-3_005
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 18
فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 11 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی پدیده کثیفی پوششهای ساختمانی از منظر ظاهر رنگی
چکیده مقاله:
نمای ساختمانها در زیبا نمودن جلوه شهر، از اهمیت بالایی برخوردار است؛ به همین دلیل باید به زیباسازی و پاکنمودن آنها از آلودگی توجه خاصی مبذول داشت. گسترش بی رویه شهرها در جهان، عامل اصلی پدید آمدن مشکلات جدی زیستمحیطی و آلودگی در شهرها میباشد. در صنعت ساخت و ساز، آلودگیهای شیمیایی، قارچی و باکتریایی و ذرات معلق در هوا از جمله موارد عمده آلودگیهای زیستمحیطی به شمار میروند که به صورت مستقیم بر روی نمای ساختمان تاثیر میگذارند. در این مقاله به ارزیابی و بررسی پوششهای مختلف به کار رفته بر روی نمای ساختمان، نظیر، پوششهای ضدباکتری و ضدقارچ، پوششهای خودتمیزشونده و پوششهای آبگریز، جهت طولانی کردن عمر ظاهر رنگی و افزایش مقاومت در برابر کثیفی نما پرداخته میشود. همچنین روشهای مختلف اندازهگیری کثیفی پوششها بررسی شده است. روشهای رنگسنجی جهت ارزیابی و اندازهگیری کثیفی نمونهها، مورد استفاده قرار میگیرند. هدف از این اندازهگیری، انتخاب پوشش مناسب با مقاومت در برابر کثیفی ایدهآل، برای به کار بردن در مصارف مختلف جهت حفظ تمیزی و جلوگیری از تغییر رنگ پوششها در گذر زمان میباشد.
کلیدواژه ها:
نمای ساختمان, ظاهر رنگی, اختلاف رنگ, چرکپذیری
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1150188/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:صدیقیان، بیتا و جعفری، راضیه و نصیری، مرتضی و مهدویان احدی، محمد،1399،بررسی پدیده کثیفی پوششهای ساختمانی از منظر ظاهر رنگی،،،،،https://civilica.com/doc/1150188
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1399، صدیقیان، بیتا؛ راضیه جعفری و مرتضی نصیری و محمد مهدویان احدی)
برای بار دوم به بعد: (1399، صدیقیان؛ جعفری و نصیری و مهدویان احدی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.