شبیه سازی سرندهای ارتعاشی کارخانه فرآوری کانه آرایی آریا با استفاده از مدل کارا
- سال انتشار: 1399
- محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی توسعه فناوری مهندسی مواد، معدن و زمین شناسی
- کد COI اختصاصی: EMGBC03_030
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 605
نویسندگان
کارشناس ارشد فرآوری مواد معدنی، دانشگاه صنعتی امیرکبیر تهران
دانشجوی دکتری فرآوری مواد معدنی، دانشگاه صنعتی امیرکبیر تهران
استادیار گروه مهندسی معدن، دانشگاه کاشان
استاد تمام فرآوری مواد معدنی، دانشگاه صنعتی امیرکبیر تهران
چکیده
در این تحقیق، شبیه سازي سرندهاي اولیه و ثانویه ارتعاشی کارخانه کانه آرایی سرب و روي آریا با استفاده از مدل کارا صورت گرفته است . این شبیه سازي به راحتی به تحلیل و بررسی عملیات سرند کنی بدون صرف زمان و هزینه پرداخت. براي اعتبارسنجی مدل کارا از نسخه 3 نرم افزار مادسیم استفاده شد و نتایج حاصل با یکدیگر مقایسه شد که صحت مدل مزبور را در مورد سرندهاي اولیه و ثانویه تایید کرد. نتایج شبیه سازي سرندها نشان داد که d80 جریان ته ریز سرندهاي اولیه و ثانویه به ترتیب 3 و 1 سانتی متر است. کارایی شبیه سازي شده براي سرندهاي اولیه و ثانویه به ترتیب %83/48 و %54/64 بدست آمد. نتایج شبیه سازي نشان داد اختلاف در توزیع دانه بندي در جریان هاي ته ریز به دلیل میزان باردهی بیش از حد است. این مقدار از مشخصات فنی سرند بیشتر است . همچنین، میزان باردهی بیشتر از حد، باعث پایین بودن کارایی سرندها است. نتایج نشان داد که سرندهاي اولیه و ثانویه موجود در کارخانه کانه آرایی آریا با ابعاد 3 در 1/5،براي خوراك با توزیع دانه بندي و تناژ کنونی، کوچک است.کلیدواژه ها
شبیه سازی، سرندهای اولیه و ثانویه، مدل کارا، مادسیم.مقالات مرتبط جدید
- بررسی روند تغییرات ایزوتوپ های پایدار کربن سازند سروک مرتبط با OAF۲ در یکی از میادین نفتی دشت آبادان، جنوب غرب ایران
- تکامل دیاژنتیکی کرتاسه فوقانی توالی کربناته (سازند سروک) در دشت آبادان ، ایران: شواهدی از پتروگرافی، داده های ایزوتوپی عنصری، پایدار و استرانسیوم
- بررسی ارزیابی فنی واقتصادی معدن کرومیت علی اباد با استفاده از نرم افزار کامفار
- بررسی خردایش حاصل از انفجار با استفاده از الگوریتم ژنتیک (مطالعه موردی: معدن آهک کارخانه سیمان جوین)
- بهینه سازی الگوهای حفاری و انفجار با استفاده از روش های تجربی در معادن روباز مطالعه موردی: (معدن سنگ آهن توت الماس کویر حدید)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.