سال انتشار: 1399
کد COI مقاله: ICFBCNF03_041
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 72
فایل این مقاله در 6 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 6 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مروری بر روش های تثبیت آنزیم لیپاز
چکیده مقاله:
آنزيم ليپاز يكي از پركاربردترين آنزيم ها در صنايع مختلف از جمله صنايع غذايي مي باشد. جهت افزايش پايداري آنزيم ها در برابر غير فعال شدند در مقابل عوامل مختلف مانند دما،pH، مواد تجزيه كننده شيميايي و پروتئازها در طول فرايند، مي توان از تثبيت آنزيم كمك گرفت. توسط تثبيت آنزيم مي توان هزينه ي سرمايه گذاري را پايين تر آورد و از سيستم هاي مداوم به جاي غير مداوم بهره جست. عمده ترين روش هاي بكار رفته جهت تثبت ليپاز شامل جذب، اتصال يوني، بدام اندازي و بدام اندازي در ژل مي باشد. بسته به صنعت هدف جهت كاربرد ليپاز حامل هاي مختلفي جهت تثبيت توسط محققان مورد استفاده قرار گرفته است از جمله پودر پلي پروپيلن، آمبرليت XAD-7، شيشه هاي متخلخل، رزين هاي تبادل گرهاي آنيوني، كربنات كلسيم، بنتونيت اصلاح شده، سليكاژل و پليمرهاي مختلف. از بيوپليمرهاي مانند آلژينات، آگاروز و كيتوزان، بدليل خواص ژلاتيني و غير سمي بودن از جمله پركاربردترين پليمرها جهت تثبيت آنزيم به ويژه در صنايع غذايي مي باشند.
کلیدواژه ها:
روش های تثبیت، لیپاز، پایداری، صنایع غذایی
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1147151/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:قمری، مهدیه و سعیدی، فاطمه و نقدی، مریم،1399،مروری بر روش های تثبیت آنزیم لیپاز،سومین همایش بین المللی مطالعات میان رشته ای در صنایع غذایی و علوم تغذیه ایران،تهران،،،https://civilica.com/doc/1147151
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1399، قمری، مهدیه؛ فاطمه سعیدی و مریم نقدی)
برای بار دوم به بعد: (1399، قمری؛ سعیدی و نقدی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- مروری بر شناسایی توکسین
- مروری بر تركیبات زیست فعال در زعفران
- کاویتاسیون فشار منفی به عنوان یک تکنولوژی جدید برای استخراج ترکیبات زیست فعال
- مروری بر کاربرد اسانسهای گیاهی در سیستم های بسته بندی فعال مواد غذایی
- مروری بر بیوپلیمرهای مورد استفاده در بسته بندی های فعال مواد غذای
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.