سال انتشار: 1399
محل انتشار: دوفصلنامه مهندسی دریا، دوره: 16، شماره: 31
کد COI مقاله: JR_MARIN-16-31_003
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 34
فایل این مقاله در 12 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 12 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله معرفی یک روش بهینه سازی چند هدفهی ساده و قابل قبول برای پیشبینی ابعاد بدنه سکوی نیمه مغروق حفار
چکیده مقاله:
برای طراحی بهینه ابعاد بدنه یک سکوی نیمهمغروق، روشی نیاز است که جوابهای بهینه را با اهداف مشخصی در زمان محاسباتی کوتاه بدست آورد. این مطالعه به معرفی الگوریتم جستجوی شبکهای بهصورت تابع سه هدفه با اهداف حداقل کردن وزن، کاهش حرکات هیو و پیچ بدنه سکوی نیمهمغروق میپردازد. برای این منظور، ابتدا معادلات وزن بدنه، حرکات هیو و پیچ این سکو بهصورت توابع پارامتری گسسته شدند. متغیرها و قیود طراحی برای سکوی نیمه مغروق در نظر گرفته شد. سپس الگوریتم فوق بهصورت تک هدفه با هدف کاهش وزن بدنه نیمهمغروق نوشته شد و کارایی آن با مقایسه نتایج مطالعات پیشین بررسی شد. در ادامه، الگوریتم جستجوی شبکهای بهصورت توابع سه هدفه توسعه داده شد و جوابهای قابل قبولی را در کوتاهترین زمان محاسباتی نشان داد. این مطالعه نشان میدهد که الگوریتم جستجوی شبکهای یک راهکار مناسب برای بهینهسازی چند هدفه بوده و می¬تواند به طراحی اقتصادیتر و کارآمدتر سکوهای شناور کمک کند.
کلیدواژه ها:
Semi-submersible, Optimization, Grid Search, Multi-objective functions, Motions response, سکوی نیمه مغروق, بهینه سازی, جستجوی شبکهای, جستجوی شبکهای, توابع چند هدفه, پاسخ حرکات
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1144337/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:امامی، عارفه و مصطفی قره باغی، احمد رضا،1399،معرفی یک روش بهینه سازی چند هدفهی ساده و قابل قبول برای پیشبینی ابعاد بدنه سکوی نیمه مغروق حفار،،،،،https://civilica.com/doc/1144337
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1399، امامی، عارفه؛ احمد رضا مصطفی قره باغی)
برای بار دوم به بعد: (1399، امامی؛ مصطفی قره باغی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.