سال انتشار: 1399
محل انتشار: ششمین کنفرانس پردازش سیگنال و سیستمهای هوشمند
کد COI مقاله: SPIS06_024
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 84
فایل این مقاله در 6 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 6 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مکانیابی و نقشه برداری همزمان محیط داخلی توسط ربات پرنده با استفاده از رویکرد لونبرگ مارکارت
چکیده مقاله:
مکان یابی و نقشه برداری همزمان مبتنی بر بینایی در محیط های بدون GPS و داخل ساختمان یکی از نیازمندی های مهم برای ناوبری ربات می باشد. در این مقاله روشی برای حل این مساله پیشنهاد شده است که با استفاده از تکنیک متعادل سازی هیستوگرام و ارزیاب کیفیت فضایی تصویر بدون مرجع، باعث بهبود فریم های RGB می شود و با استفاده از تکنیک نقشه برداری مبتنی بر ظاهر زمان واقعی و مجموعمه داده های استاندارد، به ارزیابی آن می پردازد مساله به صورت پیکربندی گراف بیان شده و با استفاده از رویکرد لونبرگ مارکارت بهینه می شود نتایج حاصله بر روی مجموعه داده های آنلاین و آزمایش بر روی یک ربات پرنده نشانگر کاهش خطای مطلق انتقالی با توجه به مرجع راستی آزمایی موجود است همچنین دقت و قدرت روش پیشنهادی نسبت به شرایط محیطی و نویز سیستم بهبود یافته است.
کلیدواژه ها:
مکان یابی و نقشه برداری همزمان ، نقشه برداری مبتنی بر ظاهر زمان واقعی ، خطای مطلق انتقالی ، بهینه سازی لونبرگ مارکارت
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1143244/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:دیناروند، نوید و نوروزی، محمد و دوسرانیان مقدم، محمد،1399،مکانیابی و نقشه برداری همزمان محیط داخلی توسط ربات پرنده با استفاده از رویکرد لونبرگ مارکارت،ششمین کنفرانس پردازش سیگنال و سیستمهای هوشمند،مشهد،،،https://civilica.com/doc/1143244
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1399، دیناروند، نوید؛ محمد نوروزی و محمد دوسرانیان مقدم)
برای بار دوم به بعد: (1399، دیناروند؛ نوروزی و دوسرانیان مقدم)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- تشخیص و طبقه بندی بیماری پارکینسون از طریق سیگنال گفتار با استفاده از تکنیک های پردازش سیگنال: یک مرور سیستماتیک
- طراحی پارامترهای یک ارتز توانبخشی زانو با سیستم قفل کنترلی فعال
- مروری بر پارامترهای مکانیکی موثر در طراحی ارتز مچ پا
- به کارگیری عضلات مچ دست در طراحی بهینه ارتز و بازتوانی انگشتان دست
- مروری بر روش های تشخیص بیماری قلبی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.