استخراج ضرایب مدل جانسون-کوک مس C10200 با استفاده از آزمایش میله فشاری هاپکینسون
محل انتشار: نوزدهمین همایش سالانه مهندسی مکانیک
سال انتشار: 1390
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 5,157
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
ISME19_378
تاریخ نمایه سازی: 2 اردیبهشت 1390
چکیده مقاله:
یکی از کاربردهای اصلی آزمایش میله فشاری هاپکینسون استخراج ضرایب مدلهای دینامیکی مواد میباشد. در این مقاله با استفاده ازنتایج آزمایش هاپکینسون در نرخ کرنشهای مختلف، ضرایب مدل جانسون-کوک برای مسC10200 که همان مسخالص موجود در بازار ایران است- بدست آمده است. بعد از جداسازی و پردازش دادههای اندازهگیری شده در نرمافزار طراحی شده به همین منظور،منحنی تنش-کرنش در هر نرخ کرنش بدست میآید. جهت استخراج ضرایب دینامیکی از بهینه سازی همزمان این منحنیها در جعبه ابزاربرازش رویه 1 نرم افزارMATLABاستفاده شده است. مشاهده میشود رفتار دینامیکی و ضرایب حاصله کاملا با مسOFHCکه در مقالات به وفور یافت میشود متفاوت میباشد. همچنین به منظوراعتبار سنجی نتایج بدست آمده، شبیه سازی آزمایش میله فشاری هاپکینسون در نرمافزارLS-DYNA با استفاده از ضرایب جانسون- کوک انجام شده و با نتایج تجربی مقایسه میگردند
کلیدواژه ها:
نویسندگان
محمدجواد اشرفی
دانشجوی دکتری دانشکده مهندسی مکانیک، دانشگاه صنعتی شریف
رضا نقد ابادی
استاد دانشکده مهندسی مکانیک و پژوهشکده علوم و فناوری نانو، دانشگاه ص
جمال ارغوانی هادی
استادیار دانشکده مهندسی مکانیک، دانشگاه گلپایگان
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :