سال انتشار: 1399
محل انتشار: دومین کنفرانس ملی صنعت،تجارت و علوم دریایی
کد COI مقاله: LANCONF02_047
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 71
فایل این مقاله در 14 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 14 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مدیریت کامیون های حمل داخلی در منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی (ره) با بهره گیری از روش تحلیلی SWOT
چکیده مقاله:
بودن یا نبودن در عرصه رقابت پذیر صنعت حمل و نقل دریایی و بندر داری به صورت کارا و ثمربخش مستلزم تعیین برنامه ریزی با دیدگاه استراتژیک بلند مدت با هدف هوشمندسازی و عملیاتی نمودن آن در تمامی سطوح مختلف بندری از طریق دیدگاه کاهش نیروی انسانی و کاهش استفاده از ابزار کاغذ می باشد که عدم بهره گیری از آن زمینه ساز حذف شدن از صنعت مذکور می گردد. در دنیای به شدت پویا و در حال تغییر، بنادر بدون استراتژی به کشتی بدون سکان در دریایی مواج تشبیه می شود. این تحقیق از لحاظ هدف کاربردی و توسعه ایست و از روش دلفی برای تحلیل، بررسی و نتیجه گیری استفاده شده است. جامعه آماری مشخص و تعداد اعضای نمونه بر اساس فرمول کوکران پس از آزمون اولیه (pretest) تعداد ۴۵ نفر به دست آمده است. ابزار اصلی جمع آوری متغیرهای پژوهش پرسشنامه می باشد. بمنظور تحلیل دادهها از فاکتورهای فراوانی، درصد، میانگین، انحراف معیار و ضریب تغییرات استفاده شده. ابتدا مجموعه عوامل داخلی و خارجی مؤثر بر روند فعالیت کامیون های حمل داخلی در منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی (ره) که شامل مجموعه نقاط قوت، ضعف، فرصت و تهدید شناسایی و سپس با استفاده از روش تحليلي SWOT اقدام به رتبه بندی عوامل داخلی و خارجی و تعیین جایگاه بندر در ماتریس SWOT شده است. مطابق نتایج حاصل از این پژوهش جایگاه مدیریت کامیون های حمل داخلی در خانه III ماتریس نه خانه ای و در خانه II ماتریس چهارخانه ای قرار گرفته که استراتژی تهاجمی (رشد) و توسعه ای برای آن پیشنهاد گشته و در پایان مهمترین مزایای و استراتژی های کاربردی در جهت مدیریت کامیون های حمل داخلی با بهره گیری فناوری اینترنت اشیاء بیان شده است.
کلیدواژه ها:
منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی (ره)، کامیون حمل داخلی، مدیریت، روش تحلیلی SWOT.
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1140297/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:احمدی، علی اکبر و خاکی پور، سروش و عیدانی، میلاد،1399،مدیریت کامیون های حمل داخلی در منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی (ره) با بهره گیری از روش تحلیلی SWOT،دومین کنفرانس ملی صنعت،تجارت و علوم دریایی،خرمشهر،،،https://civilica.com/doc/1140297
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1399، احمدی، علی اکبر؛ سروش خاکی پور و میلاد عیدانی)
برای بار دوم به بعد: (1399، احمدی؛ خاکی پور و عیدانی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی خصوصیات زیستی ماهی آزاد دریای خزر (Salmo trutta caspius)
- اهمیت استفاده از مدل ها و شاخص های زیستی برای تعادل بین حفاظت و تجارت آبزیان اقتصادی خلیج فارس (آبهای استان بوشهر)
- بررسی مدل مناسب بندر خشک برای بندر خرمشهر
- بررسی پاسخ دینامیکی در سیستم مهاربندی ترمینال نفتی CASALM درمقایسه با ترمینالهای نفتی SALM و CALM
- تشخیص سریع و در محل فساد ماهی ها با استفاده از سنسور رنگ سنجی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.