سال انتشار: 1379
محل انتشار: همایش ملی مدیریت جنگلهای شمال و توسعه پایدار
کد COI مقاله: NFMSDN01_010
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 1,756
فایل این مقاله در 15 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 15 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی ویژگیهای خاک و گیاهان همراه در رویشگاههای شیردار acer cappadocicum gled در منطقه غرب مازندران
چکیده مقاله:
به منظور بررسی ویژگیهای خاک و گیاهان همراه در رویشگاههای شیردار acer cappadocicum Gled و 9 رویشگاه مناسب در جنگلهای منطقه فیتوژئوگرافیک هیرکانی انتخاب گردید. Selective sampling از رده بندی خاک رویشگاههای مورد بررسی پنج رده mollisol,entisol,inceptisol,alfisol,ultisol به دست امد انالیز فیزیکی شیمیایی این خاک ها نشان داد که درخت شیردار دامنه وسیعی از ph 4/3-8/17 و اهک 01-62 درصد را تحمل می کند خاک بیشتر رویشگاهها دارای بافت رسی یا لوم رسی بود از بین عناصر ضروری Mg در هیچ رویشگاهی دچار کمبود نبوده و لی مقادیر N,K,Ca,P در برخی از پروفیلهای خاک از حد معمول کمتر بود ند گیاهان درختچه ای و علفی در کل رویشگاهها شناسایی و استقرار این گیاهان درهریک از رده های خاک بررسی گردید. از بررسی گیاهان همراه مشخص شد که گیاهانی نظیر: علف جیوه PERENNIS mecurialis ، شیرپنیر galium odoratum بنفشه viola odorata و ... در همه رده های خاک دیده می شوند ولی برخی دیگر از گیاهان تنها در یک رده خاک مشاهده شدند که از این گروه م یتوان brachypdium sylvaticum , stellaria holostea اشاره کرد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا NFMSDN01_010 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/113860/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:رمضانی، الیاس و عزیزی، پیروز و اکبری نیا، مسلم و پورمجیدیان، محمدرضا،1379،بررسی ویژگیهای خاک و گیاهان همراه در رویشگاههای شیردار acer cappadocicum gled در منطقه غرب مازندران،همایش ملی مدیریت جنگلهای شمال و توسعه پایدار،رامسر،https://civilica.com/doc/113860
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1379، رمضانی، الیاس؛ پیروز عزیزی و مسلم اکبری نیا و محمدرضا پورمجیدیان)
برای بار دوم به بعد: (1379، رمضانی؛ عزیزی و اکبری نیا و پورمجیدیان)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :- زرین کفش، م. 1372. خاکشناسی کاربردی. انتشارت دانشگاه تهران. 342 ...
- فوت، اچدی، ؟ _ مبانی . خاکشناسی. ترجمه ش.محمودی، و ...
- مروی مهاجر، م.ر 1377. جزوه درس جنگلشناسی تکمیلی. دانشکده منابع ...
- حبیبی کاسب، ح. 1371. مبانی .، خاکشناسی جنگل. موسسه انتشارت ...
- E. 1967. Pflanzen als forstliche Stand ortsanzeig er. ...
- Baule, H. & C. Fricker 1967. Die Dungung Von Waldbaime. ...
- Ellenberg, H., H.E. Weber, R. Dill, V. Wirth, W. Werner ...
- Smith, R.L. 1996. Ecology and field biology. Harper Collins College ...
- _ USDA SOIL CO NS ERVATION SERVICE, 1994. Definition _ ...
- USDA solL CONSERVAT ON SERVICE. 1994. Keys to Soil Taxonomy. ...
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- مدیریت نزولات آسمانی با استفاده از سامانه های سطوح آبگیر باران در افزایش رطوبت خاک و رشد نهال انگور (مطالعه موردی روستای داراناب ارسباران)
- اولویت بندی عوامل موثر بر تخریب مراتع از دیدگاه کارشناسان اداره کل امور عشایر استان آذربایجان شرقی با استفاده از تحلیل سلسله مراتبی(AHP)
- مزایا و معایب مکانیزاسیون عملیات و معرفی یک ماشین برای کاشت نهال در جنگل
- ارتباط تیپهای مختلف جنگلی باجهات جغرافیایی درجزایرجنگلی (مطالعه موردی : جنگل دلیر - حوضه آبخیز 40 الف)
- اثر غلظت های مختلف پو ترسین بر برخی خصوصیات مورفولوژیک کاج تهران تحت تاثیر تنش
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.