(فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد)
راهنمای دانلود فایل کامل این مقاله
اگر در مجموعه سیویلیکا عضو نیستید، به راحتی می توانید از طریق فرم روبرو اصل این مقاله را خریداری نمایید.
برای عضویت در سیویلیکا به صفحه ثبت نام مراجعه نمایید.در صورتی که دارای نام کاربری در مجموعه سیویلیکا هستید، ابتدا از قسمت بالای صفحه با نام کاربری خود وارد شده و سپس به این صفحه مراجعه نمایید.
لطفا قبل از اقدام به خرید اینترنتی این مقاله، ابتدا تعداد صفحات مقاله را در بالای این صفحه کنترل نمایید.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
قیمت این مقاله : 0 تومان
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله شبیه سازی عددی بیورآکتور غشایی بافت مجوف و بررسی پارامترهای مربوط به کشت سلول های حیوانی
سهراب ولدبیگی - کارشناسی ارشد، دانشکده مهندسی مکانیک، دانشگاه صنعتی سهند، تبریز، ایرانفرزان قالیچی - استاد، دانشکده مهندسی مکانیک، دانشگاه صنعتی سهند، تبریز، ایرانرضا یگانی - استاد، دانشکده مهندسی شیمی، دانشگاه صنعتی سهند، تبریز، ایرانعلی اکبری - استادیار، دانشکده مهندسی شیمی، دانشگاه صنعتی سهند، تبریز، ایران
چکیده مقاله:
در طی دهههای اخیر توجه بسیاری از محققین به مهندسی بافت و سلول درمانی جلب شده است. بیورآکتورهای غشایی بافت مجوف یکی از روشهای مدرن تولید ساختارهای سه بعدی بافت زنده میباشند. در مقاله حاضر، به شبیهسازی چهار رشته بافت مجوف در کنار یکدیگر با استفاده از بسته نرمافزاریANSYS FLUENT پرداخته شده و اثرات همه آنها، بر روی محیط سلولها بهصورت سهبعدی مورد مطالعه قرارگرفتهاست. برای پیشبینی و طراحی بهینه بیورآکتور غشایی، پارامترهای جریان و توزیع غلظتهای اجزای مهم شامل اکسیژن و گلوکز محاسبه و بررسی شدهاند. نتایج حاصل از بررسی تاثیر غلظت سلولی و فاصله از ورودی بر روی غلظتهای اکسیژن و گلوکز نشان داد که در غلظتهای سلولی بالا (2 cells/ml)، با افزایش فاصله از ورودی، میزان غلظت اکسیژن و گلوکز کاهش چشمگیری پیدا میکند. همچنین با افزایش سرعت ورودی، افزایش چشمگیری در میزان غلظت اکسیژن و گلوکز مشاهده شد. نتایج مربوط به بررسی تغییرات طول بیورآکتور نشان داد که غلظت اکسیژن و گلوکز در طول رشتهها و در فواصل مختلف از ورودی، تغییر نکردند.
کلیدواژه ها:
بیورآکتور غشایی بافت مجوف, مهندسی بافت, کشت سلول حیوانی, مدل سازی سه بعدی, دینامیک سیالات محاسباتی CFD
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:
https://civilica.com/doc/1137822/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:
ولدبیگی، سهراب و قالیچی، فرزان و یگانی، رضا و اکبری، علی،1398،شبیه سازی عددی بیورآکتور غشایی بافت مجوف و بررسی پارامترهای مربوط به کشت سلول های حیوانی،،،،،https://civilica.com/doc/1137822
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود. برای بار اول: (1398، ولدبیگی، سهراب؛ فرزان قالیچی و رضا یگانی و علی اکبری) برای بار دوم به بعد: (1398، ولدبیگی؛ قالیچی و یگانی و اکبری) برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :
[1] Freshney R.I., Basic Principles of Cell Culture, in Culture ...
[2] Goncalo J.M., Hematopoietic stem cells: from the bone to ...
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.