سال انتشار: 1399
کد COI مقاله: LLCSCONF06_091
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 67
فایل این مقاله در 39 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 39 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی و تحلیل عناصر داستانی منظومۀ عاشق و معشوق
چکیده مقاله:
منظومۀ عاشق و معشوق مثنوی عاشقانۀ میرزا طاهر وحید قزوینی است. وی از شعرا دورۀ صفوی است. این منظومۀ عاشقانه، داستان دلباختگی دو راجه زاده (پادشاه زاده) و سرگذشت عشق «عاشق» به «معشوق» است. «عاشق» پس از مدتی هجران و مشکلات با کمک و فداکاری «جان بخش» به معشوق می رسد و پایان داستان به خوبی تمام می شود. منظومه «عاشق و معشوق» در بحر هزج مسدس اخرب مکفوف محذوف یا مقصور سرائیده شده است. عوامل و عناصر گوناگونی پیکرۀ داستان را شکل می دهد. در این پایان نامه پس از ارائۀ تعریف از عناصر داستانی به بررسی عناصر داستانی منظومۀ «عاشق و معشوق» پرداخته شده است که با این بررسی می توان به سبک ویژۀ این شاعر پی برد. در این پژوهش به شیوۀ توصیفی تحلیلی در صدد یافتن جواب این پرسش است که در منظومۀ «عاشق و معشوق» نویسنده چگونه از عناصر داستانی بهره گرفته است؟ یافته های پژوهش نشان می دهد که ساختار منظومۀ «عاشق و معشوق» منسجم و متحد شده است از یکسری عوامل که ساختمان داستان را به وجود آورده است. عناصر داستانی همچون طرح، زاویۀ دید، شخصیّت و شخصیّت پردازی، گفتگو، حقیقت مانندی، صحنه، درون مایه در منظومۀ «عاشق و معشوق» به صورت کتابخانه ای بررسی شده است.
کلیدواژه ها:
وحید قزوینی، عاشق و معشوق، عناصر داستان، طرح، سبک
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1137289/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:عباسی، محمود و رئیسی نژاد، محمّد،1399،بررسی و تحلیل عناصر داستانی منظومۀ عاشق و معشوق،ششمین کنفرانس بین المللی مطالعات زبان،ادبیات، فرهنگ و تاریخ،،،https://civilica.com/doc/1137289
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1399، عباسی، محمود؛ محمّد رئیسی نژاد)
برای بار دوم به بعد: (1399، عباسی؛ رئیسی نژاد)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- جایگاه ظن و گمان در مثنوی معنوی
- بررسی مقامات و احوال عرفانی در عبهرالعاشقین روزبهان بَقلی شیرازی و فتوت نامه سلطانی اثر واعظ كاشفی
- شرح برخی آموزه های عرفان اسلامی از لوایح عبدالرحمن جامی با رویکرد وحدت وجود ابن عربی
- مقایسه اركان و زحافات عروضی در كتاب عُراضه العروضیین محمد قرشی و رساله عروض از عبدالرحمن جامی
- بررسی شاخصه های شعر خردسال با نگاهی به نخستین اشعار خردسالان از ایرج میرزا
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.