تحولات مدیریتی با تاکید بر مزیت رقابتی در راستای مقاومت اقتصادی همزمان با گام دوم انقلاب اسلامی

  • سال انتشار: 1398
  • محل انتشار: اولین همایش سراسری قدرت نرم انقلاب اسلامی با محوریت «چهار دهه مقاومت و بایسته های فرهنگی گام دوم انقلاب اسلامی»
  • کد COI اختصاصی: RESPC01_027
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 283
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

ندا بذرافشان مقدم

دانش آموخته کارشناسی ارشد رشته مدیریت دولتی، دانشکده مدیریت، دانشگاه آزاد اسلامی واحد الکترونیکی

زین العابدین امینی سابق

استادیار گروه مدیریت دولتی، دانشکده علوم انسانی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه، ساوه، ایران

احسان ساده

استادیار گروه مدیریت، دانشکده علوم انسانی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه، ساوه، ایران.

چکیده

در سال های اخیر و پس از ناکامی غرب و همدستان داخلی برای متوقف کردن حرکت رو به جلو انقلاب اسلامی، ظهور پدیده ای جدید تحت عنوان جنگ نرم و ابزارهای تحریمی، اصلی ترین جبهه نبرد مستکبران با نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران گردید. به رغم مشکلات طاقت فرسایی که به ظاهر غیرقابل مقاومت به نظر می رسیدند، نظام اسلامی با اقتدار و با تکیه بر رهنمودهای حضرت امام خامنه ای (مدظله العالی) به منظور گذار از تحریم های خارجی و مبارزه در جبه ه جنگ نرم اقتصادی، با به کار بردن استراتژی تحولات مدیریتی و شعار مقاومت اقتصادی پا به عرصه نبرد گذاشته است. در راستای حفظ و پایبندی به آرمان های انقلاب، نهادینه سازی طرح ها و اتخاذ تدابیر و سیاست های اقتصاد مقاومتی از طریق دستگاه های اجرایی دولتی و مدیران با روحیه جهادی میسر است. از آنجایی که نتیجه حرکتهای انقلابی خلق ارزش است، استفاده از مزیت رقابتی می تواند به عنوان محرک استراتژیکی در مدیریت منابع اقتصادی قلمداد شود. لذا در این مقاله که روش تحقیق آن تحلیل محتوا است؛ اهتمام بر این است با توجه به منویات مقام معظم رهبری مبنی بر ایستادگی در برابر دشمن و پیشبرد نظام به سوی تعالی، مهم ترین رکن مقاومت اقتصادی، توجه و تمرین نظری عملی در به کار گیری استراتژی های رقابتی در توسعه تحولات مدیریتی در گام دوم انقلاب اسلامی می باشد.

کلیدواژه ها

تحولات مدیریتی، مزیت رقابتی، مقاومت اقتصادی، گام دوم انقلاب.

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.