سال انتشار: 1390
محل انتشار: نخستین همایش و نمایشگاه مشعل و کوره های صنعتی
کد COI مقاله: KOUREH01_009
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 3,030
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی تشکیل کک در کورههای پیرولیز و روشهای کاهش آن
چکیده مقاله:
فرآیند شکست حرارتی با بخار هیدروکربنها (پیرولیز) یک واکنش به شدت گرماگیر میباشد و انرژی لازم توسط یک کوره تأمین میگردد. این فرآیند متشکل از یکسری واکنشهای رادیکالی است که پیچیدگی مکانیسم واکنش بستگی به ماهیت خوراک دارد. طی واکنشهای مطلوب، واکنشهای نامطلوب نیز شکل میگیرند که باعث ایجاد کک در کویلهای کوره (راکتور) میگردد. تشکیل کک یک مشکل حاد محسوب میشود و زمان کارکرد کوره را محدود نموده و منجر به از دست دادن موقت ظرفیت تولید و انجام عملیات کک زدایی میگردد. منابع اصلی تشکیل کک موادی چون الفینها، بنزن، تولوئن، زایلن و استایرن میباشد. تشکیل کک علاوه بر کاهش ظرفیت تولید منجر به ایجاد افت فشار، خوردگی، ایجاد نقاط داغ و کربوریزه شدن کویلهای کوره میگردد. کاهش نرخ تشکیل کک مستلزم به شناخت مناسب از فرایند پیرولیز، شکل گیری کک و گزینش مناسب مواد شیمیایی بازدارنده میباشد.
کلیدواژه ها:
پيروليز، كوره، كك، هيدروكربن، دي سولفايد اويل، كربوريزه
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/113120/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:قدیانلو، فرهاد و قنبرنژاد، محمد و تقی پور، شاپور،1390،بررسی تشکیل کک در کورههای پیرولیز و روشهای کاهش آن،نخستین همایش و نمایشگاه مشعل و کوره های صنعتی،تهران،،،https://civilica.com/doc/113120
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1390، قدیانلو، فرهاد؛ محمد قنبرنژاد و شاپور تقی پور)
برای بار دوم به بعد: (1390، قدیانلو؛ قنبرنژاد و تقی پور)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- مدلسازی واکنشهای پیرولیز حرارتی پلی اتیلن سنگین به روش شبه سنتیکی
- شبیه سازی فرایند تبدیل زیست توده به گاز سنتز توسط نرم افزار هایسیس
- مدلسازی سینیتیکی پیرولیز حرارتی و کاتالیستی لاستیک فرسوده اتومبیل
- بررسی و ساخت کک نفتی به روش آزمایشگاهی
- بررسی نانو سیالات در کاربردهای انتقال حرارت
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.