سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

رسم نقشه کیفیت آب زیرزمینی مناطق شهری و روستایی استان فارس با استفاده از سیستم اطلاعات جغرافیایی

سال انتشار: 1389
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 4,996

فایل این مقاله در 13 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

INCWR01_383

تاریخ نمایه سازی: 4 فروردین 1390

چکیده مقاله رسم نقشه کیفیت آب زیرزمینی مناطق شهری و روستایی استان فارس با استفاده از سیستم اطلاعات جغرافیایی

در این مطالعه، قسمتی از استان فارس، برای ترسیم نقشه ی کیفیت آب زیرزمینی با استفاده از GIS انتخاب گردید. منطقه ی مورد مطالعه شامل لار، بوانات، ممسنی و روستاهای اطراف شیراز می باش د. این مناطق همانند سایر مناطق کشورمان در سال های اخیر تحت تاثیر خشکسالی قرار گرفته ان د . برداشت بی رویه آب و وقوع خشکسالی های متوالی باعث بروز مشکلات کیفی از جمله گرفتگی لوله ها، کمبود آب و ... شده است. با توجه به اهمیت موضوع و ضرورت شناخت مناطق آسیب پذیر ، نقشه های کیفیت آب زیرزمینی با کمک داده های جمع آوری شده از منطقه و با استفاده از GIS ترسیم شد . نقشه های های حاصل از آب زیرزمینی نشان می دهد که در چه مناطقی سختی، TDS، شوری و کلرید بیشتر از حد مجاز بوده اند . از این روش می توان برای معلوم نمودن کیفیت آب زیر زمینی برای مصارف شرب و آبیاری استفاده نمود . از نرم افزار ARCGIS به منظور تولید نقشه های مربوط به شاخص های متفاوت کیفی، تحلیل مکانی این شاخص ها و انطباق آن ها برای تهیه نقشه نهایی کیفیت آب زیرزمینی استفاده گردی د . نقشه کیفیت آب زیرزمینی تهیه شده نشان دهنده ی قسمت هایی از منطقه ی تحت مطالعه است که برای آشامیدن یا مقاصد آبیاری مطلوب یا نامطلوب است.

کلیدواژه های رسم نقشه کیفیت آب زیرزمینی مناطق شهری و روستایی استان فارس با استفاده از سیستم اطلاعات جغرافیایی:

نویسندگان مقاله رسم نقشه کیفیت آب زیرزمینی مناطق شهری و روستایی استان فارس با استفاده از سیستم اطلاعات جغرافیایی

مریم شکرریزفرد

دانشجوی کارشناسی ارشد گروه عمران و محیط زیست، واحد بین الملل دانشگاه

غلامرضا رخشنده رو

دانشیار بخش راه و ساختمان و محیط زیست، دانشکده مهندسی دانشگاه شیراز

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
Caroll D (1962) Rain water as a chemical agent of ...
Kamaraju MVV (1997) Ground-water potential evaluation of West Godavari district, ...
Karanth KR (1987) Groundwater assesSment, development and management. Tate McGraw ...
Krish namurthy J, Srinivas G (1995) Role of geological and ...
Locsey KL, Cox EM (2003) Statistical and hydrochemical methods to ...
Lunkard SK, Raymahashay BC (1986) Groundwater quality in weathered Deccan ...
Sawyer GN, McCartly DL (1967) Chemistry of sanitary Engineers, 2nd ...
Schroeder HA (1960) Relations between hardness of water and death ...
Srivastava PK, Bhattacharya AK (2000) Delineation of groundwater potential Zones ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "رسم نقشه کیفیت آب زیرزمینی مناطق شهری و روستایی استان فارس با استفاده از سیستم اطلاعات جغرافیایی" توسط مریم شکرریزفرد، دانشجوی کارشناسی ارشد گروه عمران و محیط زیست، واحد بین الملل دانشگاه ؛ غلامرضا رخشنده رو، دانشیار بخش راه و ساختمان و محیط زیست، دانشکده مهندسی دانشگاه شیراز؛ مریم غلامی؛ مریم میراکبری نوشته شده و در سال 1389 پس از تایید کمیته علمی نخستین کنفرانس پژوهشهای کاربردی منابع آب ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله فارس ،GIS ، آب زیرزمینی، کیفیت هستند. این مقاله در تاریخ 4 فروردین 1390 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 4996 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در این مطالعه، قسمتی از استان فارس، برای ترسیم نقشه ی کیفیت آب زیرزمینی با استفاده از GIS انتخاب گردید. منطقه ی مورد مطالعه شامل لار، بوانات، ممسنی و روستاهای اطراف شیراز می باش د. این مناطق همانند سایر مناطق کشورمان در سال های اخیر تحت تاثیر خشکسالی قرار گرفته ان د . برداشت بی رویه آب و وقوع خشکسالی ... . برای دانلود فایل کامل مقاله رسم نقشه کیفیت آب زیرزمینی مناطق شهری و روستایی استان فارس با استفاده از سیستم اطلاعات جغرافیایی با 13 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.