مشکلات و آسیب های تدریس در فضای مجازی در دوران کرونا و پسا کرونا

  • سال انتشار: 1399
  • محل انتشار: دهمین کنفرانس ملی روانشناسی، علوم تربیتی و اجتماعی
  • کد COI اختصاصی: SEPP10_031
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 33404
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

آمنه میرزایی

دانشگاه تهران جنوب، تهران، ایران

رضا بسامی

دانشگاه فرهنگیان پردیس شهید رجایی کرمانشاه، کرمانشاه، ایران

چکیده

آموزش مجازي در روزهاي خانه نشینی به دلیل شیوع کرونا، تجربه اي است که به گفته برخی چندان همموفق نبوده و باعث دردسر خانواده ها شده؛ از عدم دسترسی به اینترنت براي گروهی از دانش آموزان تاشکایت از ناکارآمدي نرم افزارهاي طراحی شده یا حتی عدم اطمینان به سلامت مالی پروژه هاي وابستهبه حکومت در این نرم افزارها، همه از موضوعاتی هستند که در کنار کرونا، مساله آموزش همگانی درایران را این روزها با خود درگیر کرده است.مهارت استفاده از فناوري هاي روز در معلمان پایین است و همین مساله باعث می شود انگیزهدانش آموزان هم براي درس خواندن پایین بیاید.آموزش تلویزیونی دروس، پیش از این هم سابقهداشته است. در زمان جنگ ایران وعراق که مدارس تعطیل شده بود، مدتی تعدادي از درس ها از طریقشبکه دو تلویزیون آموزش داده می شد. حالا امکانات بیشتر است، تکنولوژي پیشرفت کرده اما هنوز همزیرساخت هاي لازم در ایران براي آموزش آنلاین وجود ندارند.

کلیدواژه ها

آموزش مجازی، تکنولوژی، تدریس آنلاین، زیرساخت

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.