سال انتشار: 1399
کد COI مقاله: ICJLP01_042
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 43
فایل این مقاله در 12 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 12 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله آثار و پیامدهای تکالیف وكیل در برابر موكل در حقوق تطبیقی ( ایران ، مصر و انگلیس)
چکیده مقاله:
با انعقاد عقد وكالت، وكيل و موکل در برابر یکدیگر حق و تکلیف یافته، دارای رابط حقوقی، وظایف و مسئولیت های متقابلی می شوند. بدیهی است تحدید حدود قانونی این مسئولیت ها، در پیشگیری از منازعات احتمالی طرفین عقد و وکالت و در نتیجه کاهش حجم پرونده های محاکم قضایی موثر است. تعهدات وکیل در برابر موکلریا بطور مستقیم ناشی از عقد وکالت است، یا بطور غیر مستقیم نیز ممکن است منشأ آن توافق وکیل و موکل در قالب شروط و تعهدات ضمن عقد یا مستقل باشد که در هر حال ایفاء تعهدات مزبورلازم است تعهداتیکه بطور مستقیم منبعث از عقد وکالت اند، ناشی از ذات عقد مزبور بوده، بوده، صرف تحقق یافتن عقد، بدون نیاز به تصریح موجب مسئولیت وکیل می شوند . این دسته از تعهدات، در مقاله حاضر با عنوان «تعهدات اصلی وکیل در برابر موکل» مطرح خواهند شد. در مقابل تعهدت «ثانوی» یا «تبعی» وکیل.اطلاق واژه «ثانوی» یا «تبعی» براین تعهدات بدین جهت است که به واسطه عدم انجام تعهدات اولیه (اصلی) پدید آمده اند، مانند تعهد وکیل به جبران خسارت وارده به موکل در فرض عدم رعایت مصحلت وی که یکی از تعهدات اصلی وکیل می باشد. (مسئولیت وکیل در صورت عدم انجام تعهدات مذکوردر مقاله ای مستقل بحث خواهد شد) در این مقاله تلاش بر این است که به لحاظ اهمیت تبیین تعهدات اصلی وکیل در برابر موکل این موضوع از زوایای مختلف در حقوق ایران نقد و بررسی شده و تا حد امکان در حقوق برخی کشورها خصوصاً مصر وانگلیس مورد مطالعه تطبیقی قرار گیرد.
کلیدواژه ها:
وکیل، ایفاء تعهد، تعهدات اصلی وکیل، مورد وکالت، لوازم و مقدمات وکالت
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1118533/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:اکبری، اسحاق و اکبری، احسان و موسوی، سیدسعید،1399،آثار و پیامدهای تکالیف وكیل در برابر موكل در حقوق تطبیقی ( ایران ، مصر و انگلیس)،کنفرانس بین المللی فقه،حقوق، روانشناسی و علوم تربیتی در ایران و جهان اسلام،کرج،،،https://civilica.com/doc/1118533
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1399، اکبری، اسحاق؛ احسان اکبری و سیدسعید موسوی)
برای بار دوم به بعد: (1399، اکبری؛ اکبری و موسوی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی اصل تاخر حادث و آثار آن در حقوق موضوعه و مطالعات فقهی
- بررسی نظریه برچسب زنی از دیدگاه اسلام
- تاثیر گذاری جنسیت در مجازات مجرم در فقه و حقوق ایران
- بررسی حقوق تجارت الکترونیک
- بررسی مشروعیت تنزیل در اسناد تجاری و مبانی فقهی و حقوقی آن
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.