سال انتشار: 1398
محل انتشار: ششمین همایش سراسری علوم و مهندسی دفاعی سپاه
کد COI مقاله: ECDS06_094
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 59
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله ارائه و بررسی راهکار جدید جهت اطمینان امنیت در حریم خصوصی کاربر محور در اینترنت اشیاء
چکیده مقاله:
با توسعه رایانش فراگیر و همه جانبه فناوری اینترنت اشیا IOT و دستگاه های شخصی، راهکارهای کاربر محور، الگویی برای بیشتر کاربردهای آتی خواهند بود. در این زمینه کاربردهای مبتنی بر کاربر (کاربر محور) می بایست از سوی مدل های اجرایی به مدیریت محتوا پیشنهاد داده شوند. آشکار است که راهکارهای مناسب امنیت، حریم خصوصی و اعتماد SPT می بایست برای اطمینان از عملکرد درست سیستم ها پیشنهاد داده شود و مدیریت مستقیم آن ها برای پذیرش موفق کاربر جرمی مورد نیاز است. در این مقاله ادبیات مربوط به راهکارهای SPT کاربر محور را بیان نموده و راهکارهای مناسب و ایمن در این حوزه را ارائه می نماییم.
کلیدواژه ها:
راهکارهای کاربر محور، چالش امنیت، حریم خصوصی، اعتماد، فناوری اینترنت اشیا
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1116714/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:جمالی نسب، طاهر و سهرابی، علی حسین،1398،ارائه و بررسی راهکار جدید جهت اطمینان امنیت در حریم خصوصی کاربر محور در اینترنت اشیاء،ششمین همایش سراسری علوم و مهندسی دفاعی سپاه،تهران،،،https://civilica.com/doc/1116714
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1398، جمالی نسب، طاهر؛ علی حسین سهرابی)
برای بار دوم به بعد: (1398، جمالی نسب؛ سهرابی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- بهبود سیستم تشخیص نفوذ مشارکتی جهت مبادله محرمان اطلاعات با استفاده از تئوری بازی ها مورد مطالعه زیر ساخت ارتباطی شرکت نفت ایرانول
- اثرات عامل های ایمنومودیلیتوری بر سلامت انسان
- امنیت یخچال های هوشمند
- امنیت آشپزخانه هوشمند با استفاده از زنجیره بلوکی
- بررسی روش های نوین استفاده از اینترنت اشیاء جهت بهبود سطح علمی دانشگاه امام حسین (ع)
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.