سال انتشار: 1398
محل انتشار: ششمین همایش سراسری علوم و مهندسی دفاعی سپاه
کد COI مقاله: ECDS06_089
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 97
فایل این مقاله در 16 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 16 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله امنیت آشپزخانه هوشمند با استفاده از زنجیره بلوکی
چکیده مقاله:
یکى از چالش های عمده ای که باید به منظور وارد کردن اینترنت اشیاء به جهان واقعى بر طرف شود امنیت است. معماری های اینترنت اشیاء قرار است با جمعیتى حدود میلیاردها اشیاء سر و کار داشته باشد، که با یکدیگر و با دیگر نهادها، مانند انسان ها و یا نهادهای مجازی تعامل خواهند داشت که یکی از مصادیق آن امنیت آشپزخانه های هوشمند می باشدد. با داشتن اینترنت اشیاء مى توان پیش بینى کرد که مجرمان سایبری در مرحله اول به نقاط به وجود آمدن و انتقال اطلاعات، مراکز ارسال دستورات، نقاط و مدخل های شبکه حمله خواهند نمود . پس محافظت را باید برای این نقاط فراهم نمود .با توجه به نفوذ فناوری اینترنت اشیاء در تمامى ابعاد زندگى و تهدید افراد توسط بدافزارها، استفاده از یک معماری امن برای مقابله با این تهدیدات مورد توجه قرار مى گیرد. یکى از مکانیزم های ایجاد امنیت در اینترنت اشیاء بهره گیری از معماری مناسب مى باشد
کلیدواژه ها:
نفوذ حریم خصوصى ، اینترنت اشیاء ، آشپزخانه هوشمند، IOT، زنجیره بلوکی
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1116710/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:صابری، علیرضا و جلوانی، رضا و معصوم زاده، محمد،1398،امنیت آشپزخانه هوشمند با استفاده از زنجیره بلوکی،ششمین همایش سراسری علوم و مهندسی دفاعی سپاه،تهران،،،https://civilica.com/doc/1116710
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1398، صابری، علیرضا؛ رضا جلوانی و محمد معصوم زاده)
برای بار دوم به بعد: (1398، صابری؛ جلوانی و معصوم زاده)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- ارائه و بررسی راهکار جدید جهت اطمینان امنیت در حریم خصوصی کاربر محور در اینترنت اشیاء
- بهبود سیستم تشخیص نفوذ مشارکتی جهت مبادله محرمان اطلاعات با استفاده از تئوری بازی ها مورد مطالعه زیر ساخت ارتباطی شرکت نفت ایرانول
- اثرات عامل های ایمنومودیلیتوری بر سلامت انسان
- امنیت یخچال های هوشمند
- بررسی روش های نوین استفاده از اینترنت اشیاء جهت بهبود سطح علمی دانشگاه امام حسین (ع)
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.