بررسی کاربرد ابزارهای آموزش سیار با تکیه بر شبکه های اجتماعی بر فرآیند یاددهی یادگیری
- سال انتشار: 1399
- محل انتشار: دومین کنفرانس ملی یافته های نوین یاددهی-یادگیری در دوره ابتدایی
- کد COI اختصاصی: EDUCONF02_078
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 683
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی علوم تربیتی دانشگاه فرهنگیان
دانشجوی کارشناسی علوم تربیتی دانشگاه فرهنگیان
دانشجوی دکتری برنامه ریزی علوم تحقیقات
چکیده
تکنولوژی جزء لاینفک زندگی بشر امروزی است. جهان به سرعت در حال حرکت است. هر روز جنبه های جدیدی از تکنولوژی پدید می آیند. آموزش و پرورش نیز نمی تواند خود را جدا از تاثیرات اجتماعی و تکنولوژیکی شبکه های اجتماعی نگه دارد. استفاده روز افزون از این شبکه ها و تاثیری که روی فرهنگ، طرز فکر و عمل استفاده کنندگان آن دارد، نظام آموزشی را نیز به زودی با تحول بنیادی رو به رو خواهد ساخت.شبکه های اجتماعی در فضاهای اجتماعی، فردی و در جوامع امروز بشری رخنه کرده اند و شیوه زندگی، آموزش،یادگیری،کار و دانش را تحت تأثیر قرار داده است، لذا سواد رسانه ای امر مهمی تلقی می شود. در نتیجه با توجه به تأثیرات فراوان کاربرد شبکه های اجتماعی مجازی در آموزش می بایست به طور علمی و با برنامه ریزی دقیق و مبتنی بر طرح درس به سمت استفاده گسترده از این فناوری در امر آموزش حرکت کند.یادگیری سیار نقطه تلاقی وسایل کامپیوتری سیار و یادگیری الکترونیکی است. این یادگیری باعث میشود تا شما در هر زمان که بخواهید به منابع دسترسی پیدا کنید. ظرفیت جستجوی بالا، تعاملات غنی، حمایت قوی از یادگیری مؤثر و ارزیابی مبتنی بر عملکرد، از ویژگیهای دیگر یادگیری سیار است.این مقاله با روش توصیفی و تحلیلی؛ در ابتدا به بررسی شبکه های اجتماعی و اهمیت آن ها در زمینه ی یاددهی یادگیری در عصر حاضر می پردازد. سپس معایب و فواید آموزش های الکترونیک مورد بررسی قرار می گیرد؛ هم چنین مولفه های کاربردی در بکارگیری کارآمد آموزش مجازی و لزوم بهره گیری از سوادرسانه ای را مورد توجه قرار می دهد.کلیدواژه ها
شبکه های اجتماعی، آموزش مجازی، یادگیری- یاددهی، آموزش و پرورش، سواد رسانه ایمقالات مرتبط جدید
- ضرورت بهره گیری از روش پرورش خلاقیت شش کلاه تفکر دوبونو ادوراد در آموزش طراحی معماری آینده نگر
- درآمدی بر شناخت فرصت ها و چالش های ادغام تفکر طراحی در آموزش عالی
- آموزش معماری علیه پرورش معمار! (اصلاح و آینده پژوهی در آموزش معماری ایران)
- تاثیرات هوش مصنوعی مولد بر آینده ارتباطات تصویری
- یکپارچه سازی هوش مصنوعی در آموزش عالی: رویکردها و چالش ها
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.