بررسی نظریه ها و دیدگاه های مختلف در ارتباط با رهبری تحول آفرین

  • سال انتشار: 1399
  • محل انتشار: دومین کنفرانس حسابداری و مدیریت
  • کد COI اختصاصی: CAMCONF02_012
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1470
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مهرزاد سرفرازی

گروه مدیریت دولتی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد لارستان، لارستان، ایران

چکیده

برنز رهبری تحول آفرین را به عنوان فرآیندی که در آن رهبران و پیروان همدیگر را به سطح بالاتری از اخلاق وانگیزه سوق می دهند تعریف کرد. این رهبران سعی می کنند خصوصیات اخلاقی و ایده آل متعالی مانند آزادگی،عدالت، برابری، صلح و انسانیت را پیرامون خود متجلی سازند و نه خصوصیات پستی مانند ترس، حرص، حسادت وتنفر. در ارتباط با نیازهای سلسله مراتب نیازها مازلو نظریه بر تقویت نیازهای سطح بالاتر پیروتن تأکید می ورزد. ازنظر برنز رهبری تحول آفرین توسط هر کس یا هر موقعیت در سازمان قابل پیاده شدن است.تغییرات سازمان ها در نتیجه جهانی سازی و لزوم باز مهندسی سازمان ها با توجه به کاهش تعداد کارکنان، کوچکتر شدن ساختار سازمانی و سلسله مراتب، گسترده شدن کار مدیران و لزوم کسب مهارت های بیشتر توسط آناننشان دهنده نیاز بیشتر سازمان های امروز به انگیزش و الهام بخش به کارکنان است. سبک رهبری تحول آفرینزمانی رخ می دهد که رهبران با ایجاد آگاهی و پذیرش اهداف و مأموریت گروه از سوی کارکنان و ترغیب آن ها بهاین که فراتر از نیازهای شخصی به اهداف گروه توجه کنند موجب ارتقاءتمایلات کارکنان بشوند، رهبری تحول آفرینبه طور گسترده ای در ارتباط با عملکرد، نگرش و سلامتی پیروان می باشد. رهبری تحول آفرین به عنوان یکاستراتژی مؤثر برای مدیریت محیط متغیر که سازمان های امروزی با آن مواجه می شوند تعریف می شود.در این مقاله رهبری، رهبری تحول آفرین و مؤلفه ها و نظریات مربوط به آن مورد بررسی قرار می گیرد و نتایجحاصل از این تحقیق می تواند به مدیران در بهبود نقش رهبری تحول آفرین در سازمان کمک کند.

کلیدواژه ها

رهبری، رهبری تحول آفرین، نظریه رهبری تحول آفرین، نفوذ آرمانی، انگیزش الهام بخش، ترغیب ذهنی، ملاحظات فردی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.