تجزیه و تحلیل سازمانی نوآوریهای زنجیره تامین در کانالهای بازاریابی جهانی

  • سال انتشار: 1389
  • محل انتشار: اولین کنفرانس سالانه مدیریت، نوآوری و کارآفرینی
  • کد COI اختصاصی: MIEAC01_267
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1344
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سعید سعیدا اردکانی

استادیار و عضو هیات علمی دانشگاه یزد

مهسا ابراهیم پور

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی، دانشگاه یزد

امیر رضا کنجکاو منفرد

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی - گرایش مالی، دانشگاه یزد

سید مسعود حکاکی

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت بازاریابی بین الملل، دانشگاه تربیت مدر

چکیده

امروزه عواملی چون تغییرات محیطی، پیشرفت های تکنولوژیکی و افزایش رقبا باعث شده است که کشمکش و رقابتی بی پایان بین سازمان ها به وجود آید. در تغییرات سریع امروزی سازمان هایی موفق خواهند بود که بتوانند خود را با این تغییرات انطباق داده و از قدرت نوآوری لازم برخوردار باشند. این در حالی است که سازمانهای که از نوآوری استقبال می کنند، برای دستیابی به عملکرد بالاتر در پاسخ گوئی به تغییرات محیطی و همچنین گسترش قابلیت های جدید خود، موفق تر خواهند بود. در این میان نوآوری های زنجیره تامین از اهمیت زیادی برخوردار می باشد. با این وجود زمینه های سازمانی موجود در معاملات بین المللی، باعث شده است تا شرکای تجاری که در شبکه های توزیع جهانی فعالیت می کنند، به سختی خود را با نوآوری های وابسته به زنجیره تامین سازگار کنند. از سوی دیگر، قوانین، هنجارها و عوامل فرهنگی- شناختی موجود در محیط های سازمانی سراسر جهان، می تواند توانایی شرکای تجاری را در اجرای اقداماتی که برای این دسته نوآوری ها نیاز است، تقویت و یا تضعیف نماید. از آنجا که نوآوری در زنجیره تامین به سرمایه گزاری های گزاف اقتصادی و فعالیت های اجرایی مضاعف نیازمنداست، نهادهای تجاری تمایلی به این دسته نوآوری ها نخواهند داشت مگر آنکه تضمینی برای موفقیت آنها وجود داشته باشد. لذا در این مقاله سعی شده تا پس از مطالعه ادبیات تحقیق مدلی مفهومی برای بکارگیری موفقت آمیز نوآوری در زنجیره تامین، در شبکه های بازاریابی جهانی ارائه شود.

کلیدواژه ها

زنجیره تامین، شبکه های بازاریابی، بازاریابی جهانی، نوآوری

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.