تصفیه آب Blow downکولینگ پتروشیمی امیرکبیر به روش فیلتر غشایی (نانو ومیکرو فیلتراسیون) جهت استفاده مجدد و جلوگیری از هدر رفتن آب
سال انتشار: 1389
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 2,129
فایل این مقاله در 13 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
PASAB01_052
تاریخ نمایه سازی: 27 آذر 1389
چکیده مقاله:
تخلیه آب از سیستم کولینگ جزء فرآیند واحد بوده که در این عمل حجم زیادی از آب به بیرون مجتمع انتقال داده می شود . با توجه به وجود مواد مختلف در آب Blow down برای استفاده مجدد نیاز استکلیه ناخالصی ها به خصوصTDS و TH ، TFe ، CL- ، CoDکاهش یابد چرا که آب ورودی به کولینگباید بدون املاح و در حد آبROباشد . در این تحقیق کارایی فرآیند غشایی در حذف مواد فوق مورد بررسی قرار گرفت. تا بدینوسیله بتوان با حذف مواد و استفاده مجدد از هدر رفتن آب جلوگیری نمود. در این بررسی غلظتTH= و Tfe= 0.7 ppm ، CL-= 295ppm ، TDS= 973ppm ، CoD= 150ppm150ppm در Blow down اولیه اندازه گیری شد. حجم آب حدود 70 متر مکعب بر ساعت می باشد که پس از دو مرحله جداسازی غشایی بوسیله فرآیندهای غشایی میکرو فیلتراسیونMF) و نانو فیلتراسیونNF)غلظتTH=TRACE و TFe=0.1 ppm ، CL-= 8ppm ، TDS= 25ppm ، CoD= 30ppm کاهش پیدا کرد . این نتایج تا حدودی قابل قبول برای استفاده مجدد در سیستم کولینگ می باشدmakeUP)در این روش، پایلوت میکرو فیلتراسیونMF) به عنوان پیش تصفیه ماده آهن وTDS طراحی گردید و در مرحله نهایی یک پایلوت آزمایشگاهی فرآیند جداسازی نانوفیلتراسیون NF)جهت جداسازیCoD و TH ، CL- از آب تهیه که با انجام آزمایشهای مربوطه مشاهده گردید آب به صورت فازنفوذ کردهPer meate تراوش) و CoD و TH ، CL-در فاز پس ماندهRetenate)جدا می گردند.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
شهداد همتیان
کارشناس ارشد محیط زیست شرکت پتروشیمی امیرکبیر ، سازمان منطقه ویژه اق
میثم هاشمی
دانشگاه آزاد اسلامی واحد امیدیه ، شرکت پتروشیمی امیرکبیر ، سازمان من
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :