اثر سه نوع کود آلی با و یا بدون آبشویی بر رشد، ترکیب شیمیایی و قرائت کلروفیل متر شاخساره دو رقم سویا (Glycine max L.) در مرحله رویشی

سال انتشار: 1385
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,752

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

SESDC_091

تاریخ نمایه سازی: 12 خرداد 1385

چکیده مقاله:

استفاده از کودهای آلی یکی از مهمترین را ههای حفظ بیلان کربن آلی خاک و تأمین غذای سالم برای انسان و دام است(Walen et al., ( 2001 یکی از مشکلات استفاده از برخی کودهای دامی و کمپوست ها، شوری بالا و اثر . نامطلوب آن بر رشد گیاه می باشد. گزارشات زیادی در خصوص افزایش قابلیت هدایت الکتریکی خاک و به دنبال آن .( کاهش رشد گیاه در اثر مصرف مقادیر زیاد کودهای آلی وجود دارد (چراتی آرائی، ۱۳۷۵) هدف از این مطالعه ارزیابی گلخانه ای تأثیر سطوح مختلف کمپوست، کود گوسفند ی و کود گاوی بر وزن خشک و ترکیب شیمیایی ریشه گیاه سویا (Glycine max L.) رقم ویلیامز 3237 (Wiliams)و رقم A می باشد . به منظور بررسی اثر شوری کود های آلی با و بدون آبشوئی به خاک اضافه شدند . تیمارها شامل سه نوع کود آبشو یی ۲ و ۴ درصد ) به صورت طرح بلوک کاملا تصادفی با سه تکرار بود . گیاهان به ،۱ ، شده و نشده در چهار سطح ( ۰مدت هشت هفته در خاک رشد داده شدند. در پایان هفته هشتم گیاه برداشت و جهت تجزیه شیمیایی به آزمایشگاه منتقل شد.

نویسندگان

محمدرضا محمودآبادی

دانشجوی کارشناسی ارشد بخش علوم خاک دانشکده کشاورزی دانشگاه شیراز

عبدالمجید رونقی

دانشیار بخش علوم خاک دانشکده کشاورزی دانشگاه شیراز