سال انتشار: 1385
محل انتشار: دهمین کنگره سالانه انجمن مهندسین متالورژی ایران
کد COI مقاله: CIMS10_224
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 933
فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 11 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله اثر الیاژسازی با سیلسیم در فولادهای کروم مولیبدن تفجوشی شده
چکیده مقاله:
در عمل پودرهای الیاژی بدلیل سختی بالا قابلیت فشرده شدن کم و درنتیجه سایش بیش از حد قالب مناسب نمی باشند از انجایی که وجود عنصر سیلیسیم در ترکیب پودر بکار برده شده برای تولید قطعات فولادی بروش متالورژی پودر تاثیر عمده در میزان فشرده سازی داشته و از طرفی باعث تغییراتی در مکانیزم عمل تفجوشی و پارامترهایی نظیر دما و زمان بهینه تفجوشی می گردد درنتیجه حضور و مقدار آن در ترکیب استفاده شده بشدت خواص ماده تفجوشی شده را تحت تاثیر قرار می دهد دراین تحقیق نشان داده شده است که در دمای تفجوشی برابربا 1250 درجه سانتی گراد عمل تفجوشی در حضور یک فاز مایع انجام گردیده که موجب انقباض و اعوجاج نسبتا زیادی شده ولی در عوض باعث شتاب بخشیدن به فرایند تفجوشی شده و همچنین اثر مفیدی در یکنواخت کردن ماده دارد.
کلیدواژه ها:
متالورژي پودر، فولاد تفجوشي شده، سيليسيم، تفجوشي در حضور فاز مايع، يكنواخت سازي
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/104702/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:ازادبه، مازیار و حائریان اردکانی، علی و پروینی احمدی، نقی و اذری خسروشاهی، رسول،1385،اثر الیاژسازی با سیلسیم در فولادهای کروم مولیبدن تفجوشی شده،دهمین کنگره سالانه انجمن مهندسین متالورژی ایران،شیراز،،،https://civilica.com/doc/104702
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1385، ازادبه، مازیار؛ علی حائریان اردکانی و نقی پروینی احمدی و رسول اذری خسروشاهی)
برای بار دوم به بعد: (1385، ازادبه؛ حائریان اردکانی و پروینی احمدی و اذری خسروشاهی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی تأثیر نورد سرد و عملیات حرارتی بر رفتار تبلورمجدد و خواص مکانیکی آلیاژ نوین تیتانیوم شبه پایدار بتا Ti-3Al-8Mo-7V-3Cr
- بررسی تأثیر عملیات حرارتی آنیل بر ریزساختار و خواص مکانیکی آلیاژ Ti-10Cr
- بررسی اثر میزان بیسموت بر ریزساختار و خواص فیزیکی و مکانیکی لحیم نرم کم نقره Sn0.3Ag0.7Cu
- Al Matrix Hybrid Composites Reinforced by Graphene Nano Plates and Nano TiC
- ساخت آلیاژ TNT متخلخل به روش SPS به منظور کاربرد در بافت سخت
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.