(فایل این مقاله در 12 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد)
راهنمای دانلود فایل کامل این مقاله
اگر در مجموعه سیویلیکا عضو نیستید، به راحتی می توانید از طریق فرم روبرو اصل این مقاله را خریداری نمایید.
برای عضویت در سیویلیکا به صفحه ثبت نام مراجعه نمایید.در صورتی که دارای نام کاربری در مجموعه سیویلیکا هستید، ابتدا از قسمت بالای صفحه با نام کاربری خود وارد شده و سپس به این صفحه مراجعه نمایید.
لطفا قبل از اقدام به خرید اینترنتی این مقاله، ابتدا تعداد صفحات مقاله را در بالای این صفحه کنترل نمایید.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 12 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
قیمت این مقاله : 0 تومان
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله اولویت بندی عوامل موثر بر ایمنی جاده های برون شهری با روش تحلیل سلسله مراتبی فازی
علی عبدی - دانشیار، گروه راه و ترابری، دانشکده فنی و مهندسی، دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره)، قزوین، ایرانزهرا مصدق - دانش آموخته کارشناسی ارشد، دانشکده فنی و مهندسی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد علوم و تحقیقات تهران، ایرانحمید بیگدلی راد - دانشجوی دکتری ، دانشکده فنی و مهندسی، دانشگاه علم و صنعت ایران، تهران، ایران
چکیده مقاله:
ایمنی جادهها به عنوان یکی از عوامل مهم در سیستم حمل و نقل دنیا و کاهش تصادفات شناخته شده است. در حال حاضر هزینههای بالایی در جهت کاهش تصادفات و تلفات جاده ای صرف می گردد، اما نتایج مطلوب و دلخواه متولیان امر بدست نمی آید. به نظر می رسد استفاده از راهکارهای جهانی در تامین ایمنی راهها و مدیریت و برنامهریزیهای لازم در این امر، موثر خواهند بود. در تحقیق پیش رو محقق با استفاده از روش فرآیند تحلیل سلسله مراتبی فازی اقدام به شناسایی و تعیین میزان اهمیت عوامل موثر بر ایمنی جادههای شمالی کشور نموده است. بدین منظور جامعه آماری 125 نفری از مدیران، دست اندرکاران و متخصصین ترافیک و حمل ونقل اقدام به پاسخگویی به پرسشنامه ای 78 سوالی نمودند که نهایتا 23 عامل به عنوان عوامل موثر بر ایمنی جادههای شمالی شناخته شدند. نتایج تحقیق نشان داد که با به کار گیری روشAHP FUZZY ، شاخص های تبلیغات در رسانه ملی، کاهش سن متوسط وسایل نقلیه و طراحی مناسب هندسه راه با وزنهای 0.126، 0.082 و 0.065 دارای بالاترین وزن و اهمیت می باشند.
کلیدواژه ها:
ايمني, جاده هاي برون شهري, روش تحليل سلسله مراتبي, تئوري FUZZY
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:
https://civilica.com/doc/1044535/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:
عبدی، علی و مصدق، زهرا و بیگدلی راد، حمید،1399،اولویت بندی عوامل موثر بر ایمنی جاده های برون شهری با روش تحلیل سلسله مراتبی فازی،،،،،https://civilica.com/doc/1044535
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود. برای بار اول: (1399، عبدی، علی؛ زهرا مصدق و حمید بیگدلی راد) برای بار دوم به بعد: (1399، عبدی؛ مصدق و بیگدلی راد) برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :
-Abdi, A., Bigdeli Rad, H., & Azimi, E. (2017), Simulation ...
Afandi, Z. S., Bigdeli, R. H., & Shaker, H., (2019), ...
Al-Sahili, K., & Dwaikat, M., (2019), Modeling Geometric Design Consistency ...
Ayati, Ismail, (2009), the Cost of Accidents Theory and Practice ...
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.