سال انتشار: 1399
کد COI مقاله: MMICONF03_011
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 407
فایل این مقاله در 21 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
محتوای کامل این مقاله با فرمت WORD هم قابل دریافت می باشد.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 21 صفحه است به صورت فایل PDF و یا WORD در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله طراحی و نکات اجرایی روسازی بتن غلتکی (RCCP) به روش آشتو (مطالعه موردی: شهرک صنعتی پوشاک تهران)
چکیده مقاله:
بتن غلتکی دارای خواص مشابه با بتن معمولی است. تفاوت اصلی بتن غلتکی با بتن معمولی درنسبت های اختلاط همچون مقدار سنگدانه ها، موادسیمانی و آب می باشد. بتن غلتکی در دو نوع حجیمبرای سدسازی و روسازی بتنی برای ساخت جاده ها استفاده می شود. انتخاب نوع روسازی یک دانش وروش کامل و دقیق ندارد، ولی برای انتخاب نوع روسازی یک فرد باید فاکتورهای فنی و اقتصادی از قبیلحجم ترافیک، هزینه، نوع خاک، شرایط آب و هوایی، مواد و مصالح، ملاحظات ساخت و ساز، نگهداری ومسائل زیست محیطی را در نظر بگیرد. در ایران به دلیل ارزان بودن قیر روسازی بتنی خیلی مورد توجهنبوده و استفاده نشده است. هدف کلان این مقاله بررسی طراحی روسازی بتن غلتکی به روش آشتومی باشد و در نهایت با انجام مطالعه موردی شهرک صنعتی پوشاک تهران ضخامت های مختلفی با توجهبه تغییر عرض خیابان و ترافیک برای معابر شهرک بدست آورده شده است. برای محاسبه ضخامتروسازی معابر مختلف بایستی ترافیک کل شهرک صنعتی بر روی معابر آن تقسیم می شد که در این مقالهبرای رسیدن به این هدف از نرم افزار Aimsun استفاده شده است. نتایج مطالعات نشان می دهد که ضخامت روسازی بتن غلتکی بسیار متاثر از فاکتورهای مدول عکس العمل بستر، ضریب انتقال بار در درزهای عرضی و ترافیک مسیر می باشد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا MMICONF03_011 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1044060/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:قریشی، بنیامین،1399،طراحی و نکات اجرایی روسازی بتن غلتکی (RCCP) به روش آشتو (مطالعه موردی: شهرک صنعتی پوشاک تهران)،سومین کنفرانس بین المللی مکانیک، ساخت، صنایع و مهندسی عمران،تهران،https://civilica.com/doc/1044060
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1399، قریشی، بنیامین؛ )
برای بار دوم به بعد: (1399، قریشی؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- شناسایی و تاثیر مولفه های تعاملات اجتماعی بر شاخصه های فرمی و عملکردی در طراحی مراکز فرهنگی
- جایگاه فضای سبز شهری در راستای اهداف توسعه پایدار (مورد مطالعه: شهر کرج)
- ارزیابی مولفه های موثر بر موفقیت پارک های علم و فناوری در پایداری زیست محیطی
- امنیت کالبدی با تکیه بر معماری بومی ایران در هنگامه بحرانهای طبیعی (اسکان موقت پس از زلزله)
- نقش پیاده رو ها در سرزندگی و تعاملات اجتماعی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- بررسی عملکرد سیستم های سختی گیر در تاسیسات گرمایش و سرمایش آبی ساختمان های مسکونی کوچک
- کاربرد مخلوط سه جزئی مصالح سیمانی جهت بهبود دوام بتن
- راهنمای نصب پنجره های ساختمانی از جنس یو پی وی سی
- تدوین استراتژی عیب یابی در ماشین های دوار نیروگاهی و طراحی و پیاده سازی سیستم مستقیم تشخیص خطا با استفاده از روش های آنالیز ارتعاشات و آنالیز جریان موتور برای یک نیروگاه نمونه
- طرح تعیین فناوری های موردنیاز صنعت برق و انرژی در حوزه های کاری پژوهشکده تولید نیرو
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.