سال انتشار: 1398
کد COI مقاله: NCHIR01_012
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 319
نسخه کامل این مقاله ارائه نشده است و در دسترس نمی باشد
مشخصات نویسندگان مقاله مروری بر 95 سال مداخلات سیاستی در نظام بیمه ای سلامت ایران: همچنان تلاش برای دستیابی به پوشش همگانی بیمه
چکیده مقاله:
هیچ کشوری برای این سوال که چگونه می توان بطور کارآمد نظام بیمه سلامت را اجرا نموده و بهپوشش همگانی بیمه ای رسید، دارای پاسخی واحد نیست. تفاوت میان کشورها در زمینه هایمختلف از جمله ویژگی های فرهنگی، دسترسی به خدمات ، پراکندگی جمعیت، اختلاف سطحدرآمد، تنوع جغرافیایی و برخی عوامل دیگر باعث می گردد که نظام بیمه های درمانی هیچ یک ازکشورهای جهان نتواند به تنهایی الگوی مناسبی برای سایر کشورها باشد. با این وجود توسعه بیمهدرمان در کشورهای در حال توسعه و کم درآمد نیازمند بهره گیری از تجربه های گذشته است.همچنین توجه به طیف گسترده ای از تجارب ارزشمند کشورهای دیگر با ویژگی ها و بافتار مشابه ،می تواند امکان اجرای موفق اصلاحات درست و مناسب در جهت حرکت به سمت پوشش همگانیبیمه را برای سیاستگذاران فراهم کند.تجربه غنی و تحولات انجام گرفته در سیستم بیمه سلامت ایران در طول سال یان گذشته با درجاتمختلف موفقیت در راستای دست یابی به پوشش همگانی سلامت می تواند حاوی درس هایی بسیارکاربردی برای سایر کشورها برای تقویت سیستم بیمه سلامتشان باشد. بر این اساس این مطالعه با تاکیدبر اهمیت موضوع بیمه درمان در نظام سیاستگذاری سلامت کشورها بر آن است که سیر تحولاتبیمه ای و چرایی این تحولات در ایران را مورد بررسی و تحلیل قرار داده و تجارب بدست امده از اینتحولات را برای همگان آشکار سازد. به طور کلی در این مطالعه سیر تحول قوانین و تحولات بیمه ای درنظام سلامت ایران با توجه به ماهیت آنها به شش دوره تقسیم و مورد تحلیل قرار گرفته است.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا NCHIR01_012 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1043685/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:دشمنگیر، لیلا و بازیار، محمد،1398،مروری بر 95 سال مداخلات سیاستی در نظام بیمه ای سلامت ایران: همچنان تلاش برای دستیابی به پوشش همگانی بیمه،کنفرانس ملی بیمه سلامت، پوشش همگانی و مدیریت منابع مالی،تهران،https://civilica.com/doc/1043685
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1398، دشمنگیر، لیلا؛ محمد بازیار)
برای بار دوم به بعد: (1398، دشمنگیر؛ بازیار)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی خاک درمانی و تاثیر آن بر درمان و کنترل بیش فعالی (مطالعه موردی: دانش آموزان شهر سیرجان)
- ارتباط بین اضطراب کرونا و کیفیت زندگی در کارکنان دانشگاه علوم پزشکی همدان
- تاثیر نارضایتی جنسی بر افسردگی در زنان
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- بررسی مصوبات کمیسیون تلفیق لایحه بودجه سال ۱۳۹۹ کل کشور وام قرض الحسنه ازدواج
- الگوی خدمات اجتماعی «بابک زمان»؛ ظرفیت ها و پیش زمینه های اجرای آن در ایران
- بررسی لایحه بودجه سال ۱۳۹۹ کل کشور (۴۲. بند «ز» تبصره «۵» (انتشار اوراق بیمه ای)
- بررسی لایحه بودجه سال ۱۳۹۹ کل کشور (۱۷ . تحلیلی بر اعتبارات جبران خدمت کارکنان و رفاه اجتماعی)
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «طرح بخشودگی بهای برق مشترکان خانگی کم مصرف»
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.