جذب یون جیوه II توسط جاذب نانوساختار کربنی اصلاح شده با سورفکتانت از محیط آبی
محل انتشار: اولین کنفرانس ملی علوم و فناوری نانو
سال انتشار: 1389
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,245
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
NNTC01_047
تاریخ نمایه سازی: 8 آبان 1389
چکیده مقاله:
درمطالعه اخیر ظرفیت جذب یونهای جیوه II برای روی جاذب مزوپروس کربنی CMK-3 عاملدار شده با سورفکتانت بررسی شده است جاذب CMK-3 از ماده سیلیکاتی SBA-15 بعنوان قالب و ساکاروز به عنوان منبع کربنی تهیه شده است با استناد به نتایج به دست آمده مشخص شد که جاذب CTAB-CMK-3 جاذب به مراتب بهتری نسبت به مزوپروس کربنی عاملدار نشده است جاذب فوق با روشهای شناسایی معمول مانند تکنیک جذب - واجذب نیتروژن و پراش اشعه ایکس XRD بررسی شده و به عنوان جاذبی جدید برای حذف کاتیونهای جیوه در محیطهای ابی مورد استفاده قرار گرفت علت این افزایش جذب شاید بخاطر افزایش در مساحت سطح و تخلخل در CTAB-CMK-3 نشات گرفته باشد. همچنین تاثیر دو پارامتر غلظت اولیه و زمان تعادل بصورت سیستم ناپیوسته مورد بررسی قرار گرفت.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
شهرام امیرمحمودی
تهران نارمک دانشگاه علم وصنعت ایران دانشکده شیمی
منصور انبیا
تهران نارمک دانشگاه علم وصنعت ایران دانشکده شیمی
قاسم ذوالفقاری
مازندران نور دانشگاه تربیت مدرس دانشکده منابع طبیعی گروه محیط زیست
سکینه ماندگارزاد
تهران نارمک دانشگاه علم وصنعت ایران دانشکده شیمی
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :