نحوه استقرار نگهداری و تعمیرات مبتنی بر پایش وضعیت تجهیزات در صنایع فولاد و معدن (مطالعه موردی : آنالیز ارتعاشات در کارخانه کنسانتره سنگ آهن شرکت اپال پارسیان سنگان)
سال انتشار: 1399
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,073
فایل این مقاله در 20 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
QMTM02_046
تاریخ نمایه سازی: 22 مرداد 1399
چکیده مقاله:
آنچه که در این مقاله به آن پرداخته شده است ، نحوه استقرار استقرار سیستم نگهداری و تعمیرات مبتنی بر پایش وضعیت CM در کارخانه کنسانتره شرکت اپال پارسیان سنگان و بررسی آن از دیدگاه فنی و اقتصادی است. خواهیم دید چگونه اهتمام مدیریت ارشد در بکارگیری ابزار موثر و روش های مناسب نگهداری و تعمیرات در یک واحد صنعتی بزرگ، می تواند مزایای فنی و اقتصادی قابل توجه به همراه داشته باشد. این مقاله نگاهی است گذرا به نتایج بیش از 90 نفر ساعت جمع آوری اطلاعات شامل اندازه گیری و ثبت پارامتر های ارتعاشی ماشین آلات با همکاری دفتر فنی تعمیرات ، حدود 500 نفر ساعت پردازش اطلاعات و تحلیل نتایج با همکاری دفتر فنی و مشاور، بیش از 500 نفر ساعت اقدام اجرایی جهت بالانس، انجام تنظیمات و تعویض یاتاقان با همکاری مشترک دفتر فنی و واحد تعمیرات در طی مدت 4 ماه استقرار و اجرای برنامه پایش وضعیت.
کلیدواژه ها:
نگهداری و تعمیرات ، پایش وضعیت ، آنالیز ارتعاشات ، آنالیز روغن ، CM ، CBM ، معدن ، فولاد تجهیزات سنگین ، اپال پارسیان سنگان ، مجتمع دولتی سنگان خواف Condition Monitoring
نویسندگان
مسعود قرائی
گروه مهندسی صنایع ، واحد تهران شمال ، دانشگاه پیام نور ، تهران ، ایران
غلامرضا اسماعیلیان
استادیار گروه مهندسی صنایع، دانشگاه آزاد ، تهران شمال ، تهران، ایران