بررسی نظام جانشین پروری در سازمان ها و ادارات

  • سال انتشار: 1399
  • محل انتشار: نهمین کنفرانس ملی روانشناسی، علوم تربیتی و اجتماعی
  • کد COI اختصاصی: SEPP09_021
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 984
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

لیلا عادل

کارشناسی ارشد مهندسی صنایع گرایش مدیریت سیتم و بهره وری، کارشناس امور اداری شهرداری منطقه ۴ زاهدان

چکیده

دردنیای پیچیده و رقابتی امروز رهبری و مدیریت سازمان ها به طریق گذشته با موفقیت توام نخواهد بود و سازمان ها هر مکانیزمی را برای سبقت گرفتن از یکدیگر به کار می گیرند.در این عرصه رقابتی پرچالش سازمانهاناگزیرند توجه خود را نسبت به مقولاتی که ممکن است در آینده نزدیک تهدیدی جدی برای آنان باشد معطوف کنند. یکی از تهدیدات جدی که بدون تردید هر سازمانی با آن مواجه خواهد شد، خالی ماندن پست های سازمان، به ویژه پست های کلیدی است که میتواند به دلایل مختلفی چون خروج داوطلبانه افراد ویا غیرداوطلبانه باشد. نتایج تحقیقات کمبود نیروهای مدیریتی و افزایش نیاز سازمانها به مدیران به مراتب توانمندتر، مستعدتر، ماهرتر و شایسته تر از مدیران امروزی را، در سالهای آینده نشان می دهد و حقیقت این است که شناسایی و بهره گیری از مدیران شایسته، یکی از اساسی ترین چالش های پیش روی سازمان ها برای عبور از شرایط دشوار فردا است.

کلیدواژه ها

جانشین پروری، اهمیت فرآیند جانشین پروری، مهم ترین نتایج جانشین پروری، مراحل اجرای جانشینی، موانع طرح جانشین پروری.

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.