سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تبیین الگوی ارتباطی مهارت های روانی با کارآمدی مربیگری در تیم های حرفه ای بسکتبال بانوان

سال انتشار: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 392
این مقاله فقط به صورت چکیده توسط دبیرخانه ارسال شده است و فایل کامل قابل دریافت نیست. برای یافتن مقالات دارای فایل کامل، از بخش [جستجوی مقالات فارسی] اقدام فرمایید.

نسخه کامل این مقاله ارائه نشده است و در دسترس نمی باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

SASM03_148

تاریخ نمایه سازی: 25 تیر 1399

چکیده مقاله تبیین الگوی ارتباطی مهارت های روانی با کارآمدی مربیگری در تیم های حرفه ای بسکتبال بانوان

هدف: هدف کلی از انجام تحقیق تبیین الگوی ارتباطی مهارت های روانی با کارآمدی مربیگری در تیم های حرفه ای بسکتبال بانوان بود.روش شناسی: روش تحقیق توصیفی از نوع همبستگی بود. جامعه پژوهش مربیان زن بسکتبال حاضر در تیمهای لیگ برتر، دسته یک و دسته دو رقابتهای حرفه ای فدراسیون بسکتبال جمهوری اسلامی ایران در سال 1394 بودند که براساس آمار، به ترتیب 16، 12 و 14 تیم در لیگ برتر، دسته یک و دسته دو رقابت داشتند که هر تیم متشکل از یک سرمربی، یک کمک مربی بود. براین اساس، جامعه آماری پژوهش 42 تیم متشکل از 42 سرمربی بازیکن بود. جهت جمع آوری داده ها از پرسش نامه مهارت های روانی امست-3 و مقیاس کارآمدی مربیگری (مییرز و همکاران، (2005 استفاده شد. داده ها با استفاده از ضریب همبستگی پیرسون، رگرسیون چندمتغیره و مدل یابی معادلات ساختاری در سطح اطمینان 95 درصد تحلیل شد.یافته ها: مطابق نتایج تحلیل رگرسیون، به ترتیب کارآمدی تکنیک 16/4) درصد)، کارآمدی راهبرد بازی 14/5) درصد)، کارآمدی انگیزش 18/5) درصد) و کارآمدی شخصیت سازی 17/4) درصد) توسط ابعاد مهارت های روانی تبیین شدند. ابعاد مهارت های روانی در مجموع 25/4 درصد از تغییرات سطح کلی خودکارآمدی در مربیان ورزشی را تبیین نمود. در نهایت، نتایج مدلیابی معادلات ساختاری بیانگر وجود ارتباط چندگانه معنادار و مثبت بین مهارت های روانی و خودکارآمدی مربیگری بود.نتیجه گیری: یافته های پژوهش حاضر پیشنهاد میکند که از طریق ارتقاء مهارت های روانی میتوان سطح خودکارآمدری در مربیان ورزشی را بهبود بخشید.پیشنهادات: در کل پیشنهاد می شود که جهت بهبود جنبه های روانی مربیان در کنار آموزش های تاکتیکی به تقویت جنبه روانی آنها پرداخته شود.

کلیدواژه های تبیین الگوی ارتباطی مهارت های روانی با کارآمدی مربیگری در تیم های حرفه ای بسکتبال بانوان:

نویسندگان مقاله تبیین الگوی ارتباطی مهارت های روانی با کارآمدی مربیگری در تیم های حرفه ای بسکتبال بانوان

مقاله فارسی "تبیین الگوی ارتباطی مهارت های روانی با کارآمدی مربیگری در تیم های حرفه ای بسکتبال بانوان" توسط امیرحمزه سبزی، دکتری رفتارحرکتی؛ حمزه فرج الهی نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی سومین همایش ملی انجمن علمی مدیریت ورزشی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله مهارت روانی، عملکرد ورزشی، بسکتبال هستند. این مقاله در تاریخ 25 تیر 1399 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 392 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که هدف: هدف کلی از انجام تحقیق تبیین الگوی ارتباطی مهارت های روانی با کارآمدی مربیگری در تیم های حرفه ای بسکتبال بانوان بود.روش شناسی: روش تحقیق توصیفی از نوع همبستگی بود. جامعه پژوهش مربیان زن بسکتبال حاضر در تیمهای لیگ برتر، دسته یک و دسته دو رقابتهای حرفه ای فدراسیون بسکتبال جمهوری اسلامی ایران در سال 1394 بودند که براساس ... .