شبیه سازی عددی توزیع هوا از کف و دمای مرکز داده دانشگاه امیرکبیر

سال انتشار: 1399
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 375

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

ISME28_008

تاریخ نمایه سازی: 22 تیر 1399

چکیده مقاله:

در این مقاله جریان توزیع هوا از کف و دما در مرکز پردازش فوق سریع دانشگاه صنعتی امیرکبیر با استفاده از دینامیک سیالات محاسباتی و به کمک نرم افزار 6sigmadcx، شبیه سازی عددی شده است. معادلات بنیادی با استفاده از کد این برنامه در وضعیت پایدار در یک میدان سه بعدی تراکم ناپذیر و توربولانس حل گردیده اند. برای حل معادلات حاکم از روش حجم محدود و برای ایجاد اثر اغتشاش از مدل دو معادله ای k-epsilon استفاده شده است. از جمله پارامترهای موثر بر خنک کاری سرورها، هندسه و ساختار پیکربندی مرکز و نحوه مدیریت سیستم های توزیع هوا هستند. هدف از مدیریت سیستمهای توزیع هوا، حل مشکلات موجود در سرمایش مرکز، ازجمله حداقل نمودن بازگشت هوای گرم و میانگذر کردن هوای سرد و همچنین حذف نقاط بیش ازحد سرد است. برای حل این مشکلات، مرکز یک بار با محفظه بندی راهروی سرد با کاهش دمای هوای رفت و بار دیگر با محفظه بندی راهروی گرم با بازگشت جریان از سقف کاذب شبیه سازی عددی شده و نتایج شاخصهای دمایی بیبعد برای این مدلها با نتایج مدل اصلی مقایسه شده است. با توجه به نتایج حاصله، شاخص حداکثر سرمایش رک، برای مدل اصلی 82 ، برای مدل محفظه بندی راهروی سرد 95 و برای مدل محفظه بندی راهروی گرم با بازگشت جریان از سقف 99 است. با توجه به اینکه شاخص بهینه حداکثر سرمایش رک، مقدار100 است، مدل محفظه بندی راهروی گرم با بازگشت جریان از سقف، مدل مناسبتری برای مرکز بوده و برای خنک کاری سرورهای مرکز توصیه میشود.

کلیدواژه ها:

مرکز پردازشهای فوق سریع دانشگاه صنعتی امیرکبیر ، سیستم توزیع هوا از کف ، شبیه سازی عددی ، شاخصهای دمایی ، نرم افزار 6sigmadcx

نویسندگان

مهدی نریمانی

دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشگاه صنعتی امیرکبیر ، تهران

عباس عباسی

استاد ، دانشگاه صنعتی امیرکبیر، تهران