بررسی میزان فراوانی اینتگرون های کلاس 1 در باکتری های گرم منفی بیماریزا به عنوان یک عامل ژنتیکی افزایش دهنده مقاومت آنتی بیوتیکی

سال انتشار: 1399
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 470

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

BSCONF07_007

تاریخ نمایه سازی: 22 تیر 1399

چکیده مقاله:

عوامل مختلفی در بروز و افزایش مقاومت آنتی بیوتیکی در این چند سال نقش داشته اند. مصرف خودسرانه دارو و عدم اتمام دوره درمان تا بروز جهش ها و عوامل ژنتیکی نقش بسزایی داشته اند. عوامل ژنتیکی متحرک مثل اینتگرون ها و ترانسپوزون ها که دارای ژن های مقاومت آنتی بیوتیکی می باشند که با قرار گیری در یک باکتری یا انتقال از یک به باکتری دیگر می توانند باعث بروز مقاومت به یک آنتی بیوتیک یا چند آنتی بیوتیک به طور همزمان شوند. هدف این مطالعه بررسی میزان فراوانی اینتگرون های کلاس 1 در باکتری های گرم منفی بیماریزا که بیشتر از خانواده انتروباکتریاسه هستند، می باشد. برای نگارش این مقاله برای جست و جوی منابع از کلید واژه های مقاومت آنتی بیوتیکی، مقاومت چند گانه دارویی، اینتگرون ها و... استفاده شد. بررسی فراوانی اینتگرون های کلاس1 در باکتری های گرم منفی و سایر باکتری ها که میزان بیماریزایی آنها در انسان وسایر حیواناتی که با انسان ها در تماس هستند از جمله دام و طیور می تواند به عنوان اهداف دیگر مطالعات تعیین شوند.

نویسندگان

یوسف علائی ملاباشی

گروه زیست شناسی، واحد تبریز، دانشگاه آزاد اسلامی، تبریز، ایران