مقایسه تاب آوری و هوش معنوی بین آزادگان جنگ تحمیلی و افراد عادی
محل انتشار: نخستین کنگره ایرانی روانشناسی مثبت
سال انتشار: 1398
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 648
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
POSITIVEPSY01_077
تاریخ نمایه سازی: 27 خرداد 1399
چکیده مقاله:
بروز اختلالات روانی ناشی از جنگ به صورتمش6خص از نیمه دوم قرن نوزدهم موردتو6جه قرار گرفته است. پیامدهای جنگ جهانی دوم و جنگ های کره و ویتنام برای متخ6صصین روان شناسی و علوم اجتماعی شرایطی را فراهم ساخت تا اثرات فشارهای روانی زیاد ناشی از وقایع جنگ را بر سلامت، بیماری وشخص6 یت هزاران نفر بررسی نمایند (لیندزی و پاول،.( 19961 جنگ تحمیلی عراق بر کشور ما به عنوان یکی از عوامل تاثیرگذار بر میزان شیوع، زمان، شروع و سیر اختلالات روانی مطرح است. در کشور ما وجود هشت سال جنگ و استرس های ناشی از آن موجب گردیده تا اختلالات روانی ناشی از استرسهای جنگ به عنوان اختلالات شایعی در رزمندگان و جانبازان و خانواده های آنان مطرح گردد (احمد زاده و مالکیان، .(1381 پس از اتمام جنگ و با برگشت رزمندگان به استرس های ناشی از جنگ و اثر مخرب آن بر وضعیت روانی آنها هم چنان ادامه دارد (دژکام و امین الرعایا، .(1382
نویسندگان
فریده باقری
کارشناس ارشد روان شناسی بالینی ، گروه روان شناسی،دانشکده علوم تربیتی و روان شناسی ، دانشگاه آزاد اسلامی ، واحد اصفهان( خوراسگان)، اصفهان، ایران.