سال انتشار: 1398
کد COI مقاله: CITI03_008
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 289
فایل این مقاله در 7 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 7 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مروری برتوسعه فعالیت های مدیریت زنجیره تامین کالا و خدمات بر اساس فناوری شناسایی از طریق امواج رادیویی
چکیده مقاله:
با وجود رقابت شدید در بازارهای جهانی، صنایع مختلف همواره در حال هماهنگی با فناوری های روز دنیا بوده اند تا بتوانند در این بازارموفق عمل نمایند. در این خصوص تکنولوژی موفق شناسایی با امواج رادیویی (Radio Frequency Identification) مطرح می گردد که بااستفاده از آن کالاها در زنجیره تامین قابل ردیابی می باشند. در این مقاله پس از مروری اجمالی بر بحث زنجیره تامین و مدیریت آن، ضمن بیانمولفه های اصلی فناوری یاد شده، نقش آن را در مواجه با چالش های موجود در مدیریت زنجیره تامین و بهبود عملکرد آن مورد بررسی قرار دادیمو به این نتیجه رسیدیم که فناوری شناسایی با امواج رادیویی، تاثیر ویژه ای در مدیریت زنجیره تامین دارد و عملیات و فرآیندها را به گونه ای کارآمدتغییر خواهد داد. سپس به ملاحظاتی که می بایست در پیاده سازی این تکنولوژی لحاظ گردد، اشاره شد و در نهایت استانداردهای این تکنولوژیمورد بررسی قرار گرفت.
کلیدواژه ها:
شناسنایی با امواج رادیویی RadioFrequency Identification (RFID) ، مدیریت زنجیره تامین Supply Chain Management (SCM) ، برچسب Tag ، بارکد Barcode
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا CITI03_008 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1019989/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:موسوی موید، فاطمه و عطارزاده، ایمان،1398،مروری برتوسعه فعالیت های مدیریت زنجیره تامین کالا و خدمات بر اساس فناوری شناسایی از طریق امواج رادیویی،سومین کنفرانس ملی مباحث نوین در کامپیوتر و فناوری اطلاعات،ماهشهر،https://civilica.com/doc/1019989
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1398، موسوی موید، فاطمه؛ ایمان عطارزاده)
برای بار دوم به بعد: (1398، موسوی موید؛ عطارزاده)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- انعکاس مفاهیم اسلامی در طراحی معماری مساجد معاصر
- بررسی اثر آسایش حرارتی تطبیقی بر میزان مصرف انرژی یک ساختمان در اقلیم های مختلف ایران
- مطالعه تاثیر استفاده از پنجره های دوجداره مشبک بر صرفه جویی انرژی در ساختمان ها
- بکارگیری مدل بلوغ سازمانی مدیریت پروژه OPM3 در پروژه های نفت، گاز و پتروشیمی
- بازاریابی شبکه ای و تاثیرآن بر استراتژیک تجارت الکترونیک
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی تاثیر موبایل اپلیکیشنها بر پایداری کسب وکارهای SME در طول COVID-۱۹
- شارژ هوشمند خودروهای برقی با در نظر گرفتن جایابی بهینه ایستگاه های شارژ در شبکه توزیع
- Improvement Image Summarization using Image Processing and PSO Algorithm.
- بررسی امنیت اینترنت اشیا
- تشخیص بیماری کرونا با استفاده از هوش مصنوعی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.