سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

ارزیابی روشنایی بخش کوره کارخانه گندله سازی گل گهر به روش شبکه ای

سال انتشار: 1398
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 422
این مقاله فقط به صورت چکیده توسط دبیرخانه ارسال شده است و فایل کامل قابل دریافت نیست. برای یافتن مقالات دارای فایل کامل، از بخش [جستجوی مقالات فارسی] اقدام فرمایید.

نسخه کامل این مقاله ارائه نشده است و در دسترس نمی باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

NCOHS11_195

تاریخ نمایه سازی: 30 اردیبهشت 1399

چکیده مقاله ارزیابی روشنایی بخش کوره کارخانه گندله سازی گل گهر به روش شبکه ای

زمینه و هدف: روشنایی مطلوب در محیط کار باعث افزایش تمرکز وکاهش خستگی می گردد و روشنایی نامطلوب به عنوانعامل فیزیکی زیان آور می تواند برعملکرد کاری کارگران اثر گذاشته و باعث بروز حوادث ناشی از کار شود. این مطالعه با هدفارزیابی روشنایی کارگران قسمت کوره در یک واحد معدنی و بهبود روشنایی به روش شبکه ای انجام شد.روش بررسی : ابتدا نوع و چیدمان منابع روشنایی در محیط شناسایی شد. سپس با توجه به مساحت، کارگاه را به 25ایستگاه با ابعاد 5*5 تقسیم بندی کرده و توسط دستگاه لوکس متر مدل EC1 اندازه گیری انجام شد و داده ها جهت تهیهنقشه روشنایی در نرم افزار Surfer v10 مورد تحلیل قرار گرفت.یافته ها: با توجه به نتایج اندازه گیری میانگین شدت روشنایی در 100% ایستگاه های اندازه گیری شده هم در روز و هم درشب کمتر از مقدار استاندارد پیشنهاد شده ارزشیابی گردید و میزان شدت روشنایی در شب بسیار کمتر از شدت روشنایی درروز مشخص شد که کمترین میزان روشنایی 67 لوکس بود.نتیجه گیری : با توجه به نتایج اندازه گیری در قسمت های مختلف کوره، تدابیری چون نظافت وگردگیری دوره ای لامپ ها،افزایش تعداد لامپ ها، تعویض مرتب چراغ های سوخته، و انتخاب لامپ هایی با بهره نوری بیشتر جهت اصلاح سطح روشناییپیشنهاد گردید.

کلیدواژه های ارزیابی روشنایی بخش کوره کارخانه گندله سازی گل گهر به روش شبکه ای:

ارزیابی ، شدت روشنایی ، روش شبکه ای ، نرم افزار V10 Surfer

نویسندگان مقاله ارزیابی روشنایی بخش کوره کارخانه گندله سازی گل گهر به روش شبکه ای

مریم مفیدی

کارشناسی

مقاله فارسی "ارزیابی روشنایی بخش کوره کارخانه گندله سازی گل گهر به روش شبکه ای" توسط مریم مفیدی، کارشناسی؛ زهرا نژادبیگلری، کارشناسی نوشته شده و در سال 1398 پس از تایید کمیته علمی یازدهمین همایش سراسری بهداشت و ایمنی کار پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله ارزیابی، شدت روشنایی، روش شبکه ای، نرم افزار V10 Surfer هستند. این مقاله در تاریخ 30 اردیبهشت 1399 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 422 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که زمینه و هدف: روشنایی مطلوب در محیط کار باعث افزایش تمرکز وکاهش خستگی می گردد و روشنایی نامطلوب به عنوانعامل فیزیکی زیان آور می تواند برعملکرد کاری کارگران اثر گذاشته و باعث بروز حوادث ناشی از کار شود. این مطالعه با هدفارزیابی روشنایی کارگران قسمت کوره در یک واحد معدنی و بهبود روشنایی به روش شبکه ای انجام شد.روش بررسی ... .