سال انتشار: 1398
محل انتشار: یازدهمین همایش سراسری بهداشت و ایمنی کار
کد COI مقاله: NCOHS11_095
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 117
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
مشخصات نویسندگان مقاله ارزیابی میزان آلودگی صوتی تهویه مطبوع در خوابگاه های دانشجویی
چکیده مقاله:
زمینه و هدف: تمام جنبه های مختلف بر وضعیت زندگی در خوابگاه ها تاثیر گذار است، یکی از این جنبه ها، مسئله سر وصدا در خوابگاه ها است که می تواند به عنوان یک عامل مهم و تاثیر گذار بر خواب، مطالعه و وضعیت روانشناختی دانشجویاناشاره شود. این تحقیق با هدف اندازه گیری و ارزیابی صدا در خوابگاههای دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی جنوب غرب کشورانجام شده است.مواد و روش ها: این مطالعه از نوع توصیفی- مقطعی می باشد. در این مطالعه تمام اتاق های خوابگاه از طریق سرشماری ابتدا اطلاعات و مشخصات فنی آنها، سیستم تهویه و تعداد نفرات هر اتاق جمع آوری گردید. جهت تعیین میزان مواجهه افراد،تعداد موقعیت های افراد و طول مدت زمان فعالیت در آن موقعیت ثبت گردید و L90, L50, Leq, Lmin, Lmax اندازه گیریشده است.یافته ها: میانگین تراز آلودگی صوتی در سه زمان صبح، ظهر و شب بیشتر از تراز معادل صوت بوده و همچنین میانگین ترازآلودگی صوتی و تراز معادل صوت دز زمان شب بیشتر از دو زمان دیگر می باشد. تمام انواع سیستم های تهویه میانگین ترازمعادل صوت در تمام انواع سیستم های تهویه کمتر از حد مجاز می باشد اما میانگین تراز آلودگی صوتی بیشتر از حد مجاز می باشد.نتیجه گیری: نتایج تحقیق نشان داد که صدای خوابگاه از استاندارد پیروی نمی کند بنابراین پیشنهاد می شود که برنامهریزی و کنترل صدا مورد توجه ویژه ای قرار گیرد تا به دنبال آن باعث افزایش راحتی دانشجویان شود.
کلیدواژه ها:
تراز معادل صوت، تراز آلودگی صوتی، تهویه مطبوع، خوابگاه
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1014361/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:فلاح مدواری، روح اله و ابراهیمی، فاطمه و رحیمیان، بهناز و برون، راضیه و رحیم خانی، فاطمه و حاجی بابایی، مجید،1398،ارزیابی میزان آلودگی صوتی تهویه مطبوع در خوابگاه های دانشجویی،یازدهمین همایش سراسری بهداشت و ایمنی کار،تهران،،،https://civilica.com/doc/1014361
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1398، فلاح مدواری، روح اله؛ فاطمه ابراهیمی و بهناز رحیمیان و راضیه برون و فاطمه رحیم خانی و مجید حاجی بابایی)
برای بار دوم به بعد: (1398، فلاح مدواری؛ ابراهیمی و رحیمیان و برون و رحیم خانی و حاجی بابایی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- آنالیز عناصر شیمیایی در پوسته زمین
- آنالیز تک ذره با دستگاه ICP-MS
- کاربرد نانوزئولیت ها در محیط زیست و دارورسانی
- روتنیم در درمان سرطان
- تأثیر نانو ذرات اکسید منیزیم (MgO) به عنوان یک عنصر کمیاب بر میزان گلوکز سرم در رت های نر دیابتی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.