بررسی زیرساخت های تله مدیسین در مرکز آموزشی درمانی آیت الله کاشانی شهرکرد

سال انتشار: 1389
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 3,117

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

TELEMEDICINE01_049

تاریخ نمایه سازی: 15 شهریور 1389

چکیده مقاله:

در بیمارستان ها سیستم های مدیریت مرکزی اطلاعات، سیستم های مرکزی نمایش آثار حیاتی بیماران و سیستم های فراخوانی پزشکان کشیک به طور معمول مورد استفاده قرار می گیرد. در بیمارستان آیت الله کاشانی شهرکرد نیز چون دیگر مراکز ارائه سلامت کم و بیش استفاده از فناوری اطلاعات در ارائه خدمت مورد استفاده قرار می گیرد . اما استقرار تله مدیسین در بیمارستان و بکارگیری روش های علمی در مدیریت اطلاعات سلامتی نیازمند بررسی زیرساخت های موجود بیمارستان دراین خصوص می باشد. ما دراین تحقیق می کوشیم تا ضمن بررسی و ارزیابی زیرساخت های موجود برای استقرار تله مدیسین در مرکز آموزشی درمانی آیت الله کاشانی شهرکرد ، دستمایه ای را هرجند کوچک در اختیار مدیران سلامت استان قراردهیم تا نسبت به تصمیم گیری صحیح دراین خصوص اقدام نمایند.دراین تحقیق بخش های مختلف بیمارستان در بعد مدیریتی ، درمانی ، امدادی ،نیروی انسانی، تجهیزات پزشکی و فناوری اطلاعات براساس چک لیست ارزیابی محقق ساخت که اعتبار و روائی ان از طریق روش اعتبار محتوی و با تائید صاحب نظران و استادان فناوری اطلاعات سلامت مورد تائید قرار گرفته است، مورد بررسی قرارگرفت و نسبت به ارزیابی زیرساخت های تله مدیسین در مرکزآموزشی درمانی آیت الله کاشانی شهرکرد اقدام گردید. بحث و نتیجه گیری : تله مدیسین در مرکز اموزشی درمانی آیت الله کاشانی شهرکرد را می توان در سه حوزه مختلف ( دیدگاه تکنولوژیک ، دیدگاه عوامل انسانی و دیدگاه استراتژیک ) بررسی کرد . نتایج : استقرار مدیریت دانش در بیمارستان آیت الله کاشانی مهمترین زیر ساخت در استقرار تله مدیسین دربیمارستان موثر باشد و اگاهی کارکنان این مرکز می تواند بعنوان و روزآمد بودن فناوری اطلاعات دربیمارستان و حمایت های مالی از سوی سیاستگذاران و درنهایت ایجاد ارتباط با سایر مراکز درمانی و توسعه نظام ارجاء پیش بیمارستانی و بیمارستانی و استقرار تجهیزات ارتباطی مناسب در مراکز پیش بیمارستانی و توزیع مناسب نیروی انسانی دربخش سلامت می تواند پایه گذار سیستم تله مدیسین در بیمارستان آیت الله کاشانی شهرکرد باشد .

کلیدواژه ها:

تله مدیسین ، زیرساخت ، بیمارستان آیت الله کاشانی

نویسندگان

اعظم فیاضی

دانشجوی ک

فاطمه عزیزیان

کارشناس ارشد مدیریت خدمات بهداشتی و درمانی – دانشگاه علوم پزشکی شهرک

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • - کتاب خلاصه مقالات اولین همایش بین‌المللی تله‌مدیسین و سلامت ...
  • - چاروسه، امین .کاربردهای فناوری اطلاعات در پزشکی. تهران . ...
  • - A Systematic Review of Published Definition:Has Oh, BSc; Carlos ...
  • _ Information and Commun icat ionTechnology and Rural Development, june2 ...
  • - F. Chabat, D. M. Hansell, and G. Z. Yang, ...
  • نمایش کامل مراجع