سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مدیریت جامع حوضه آبخیز: گزینه پایدار مهار بحران آبخیز دریاچه ارومیه

سال انتشار: 1398
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 559
این مقاله فقط به صورت چکیده توسط دبیرخانه ارسال شده است و فایل کامل قابل دریافت نیست. برای یافتن مقالات دارای فایل کامل، از بخش [جستجوی مقالات فارسی] اقدام فرمایید.

نسخه کامل این مقاله ارائه نشده است و در دسترس نمی باشد

این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

WATERSHED14_214

تاریخ نمایه سازی: 10 اردیبهشت 1399

چکیده مقاله مدیریت جامع حوضه آبخیز: گزینه پایدار مهار بحران آبخیز دریاچه ارومیه

بحران حاکم بر دریاچه ارومیه طی سال های اخیر به یک معضل ملی تبدیل شده است حال آنکه رویکردها، دلایل محرک و ماسه ای و تحلیل های متفاوتی در بروز بحران دریاچه ارومیه گزارش شده است به هر تقدیر جمع بندی مناسبی برای ارائه خطوط اصلی و راهکارهای مدیریتی آن ارائه نشده است بر همین اساس نوشتار پیش رو با هدف بیان مشکلات عمومی حاکم بر حوزه آبخیز دریاچه ارومیه و بررسی نقش آبخیزداری در مدیریت بحران حاکم بر آن شده است بر همین اساس و با مطالعه و بررسی اجمالی شرایط فعلی آبخیز دریاچه ارومیه، راه های کلی جلوگیری از وخیم تر شدن آن از طریق مدیریت صحیح آبخیز ارائه خواهد شد.

کلیدواژه های مدیریت جامع حوضه آبخیز: گزینه پایدار مهار بحران آبخیز دریاچه ارومیه:

نویسندگان مقاله مدیریت جامع حوضه آبخیز: گزینه پایدار مهار بحران آبخیز دریاچه ارومیه

پدیده السادات صادقی

دانشجوی کارشناسی ارشد آبخیزداری گروه مهندسی آبخیزداری دانشکده منابع طبییعی دانشگاه تربیت مدرس

مقاله فارسی "مدیریت جامع حوضه آبخیز: گزینه پایدار مهار بحران آبخیز دریاچه ارومیه" توسط پدیده السادات صادقی، دانشجوی کارشناسی ارشد آبخیزداری گروه مهندسی آبخیزداری دانشکده منابع طبییعی دانشگاه تربیت مدرس نوشته شده و در سال 1398 پس از تایید کمیته علمی چهاردهمین همایش ملی علوم و مهندسی آبخیزداری ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله آبخیزداری، توسعه پایدار، مدیریت بحران، مدیریت سازگار هستند. این مقاله در تاریخ 10 اردیبهشت 1399 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 559 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که بحران حاکم بر دریاچه ارومیه طی سال های اخیر به یک معضل ملی تبدیل شده است حال آنکه رویکردها، دلایل محرک و ماسه ای و تحلیل های متفاوتی در بروز بحران دریاچه ارومیه گزارش شده است به هر تقدیر جمع بندی مناسبی برای ارائه خطوط اصلی و راهکارهای مدیریتی آن ارائه نشده است بر همین اساس نوشتار پیش رو با ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی مدیریت بحران طبقه بندی شده است.