بر انگیختگی و دستکار ی واقعیت در بازیگردانی سینمای دیجیتال
- سال انتشار: 1398
- محل انتشار: نخستین همایش ملی هنرهای نمایشی و دیجیتال
- کد COI اختصاصی: CDDA01_014
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 574
نویسندگان
استادیار دانشکده هنر، دانشکده دامغان
چکیده
سبک خاصی از فیلم سازی که مقتبس از سبک نئورئالیسم ایتالیایی و موج نو فرانسوی بوده و به نئو رئالیسم ایرانی شهرت دارد،سال هاست توسط فیلمسازان بزرگی نظیر عباس کیارستمی، شاگردان و هوادارانش به عنوان یک سبک مطرح جهانی مورد توجه قرارگرفته است. با شروع فیلم سازی دیجیتال از سال 2000 در بخش هایی از این نوع فیلم سازی از جمله بازیگری و بازیگردانی تغییراتیتکنیکی اعمال گردیده است که مورد توجه جهانی نیز قرار گرفته و حاوی مبانی نظری ست. در این پژوهش سعی بر این است کهتفاوت این دو سبک از بازیگردانی را با توجه به نظرات فیلمسازانی نظیر کیارستمی و مارک فیگیس و نظریه پردازان کلاسیک حوزهبازیگری بررسی کرده و با توجه ایده های نظریه پردازان حوزه رئالیسم نظیر آندره بازن و همچنین حوزه رسانه های جدید نظیر لومنویچ، مفهوم واژه برانگیختن در آثار دیجیتال عباس کیارستمی را بطور روشن تر بیان نموده و شرایط تحقق این تکنیک در این آثاررا مورد بررسی قرار دهیم. نهایتا این مقاله در پی آن است که مفهوم برانگیختگی بازیگر در عصر دیجیتال را بازسازی نموده و آن را ازشبهه دستکاری بازیگر برای القا نقش پاک نماید.کلیدواژه ها
سینمای دیجیتال، کیارستمی، بازیگری، بازیگردانی، واقعگراییمقالات مرتبط جدید
- حواس پرتی، عدم توجه به درس ، انزوا، اضطراب، کم رویی و اعتماد به نفس در دانش آموزان
- بررسی ، تحلیل و نقد آثار شاخص سینمایی محمد حسین مهدویان ( مطالعه موردی فیلم های آخرین روزهای زمستان ، ایستاده در غبار ، لاتاری و ماجرای نیمروز )
- ضرورت و اهمیت تئاتر در ایران
- جستجوی نگاه زن ستیزانه در سه گانه لورکا (عروسی خون، یرما و خانه برناردا آلبا) با تکیه بر آرا سیمون دوبووآر
- پالت رنگی در آثار وس اندرسون و رابطه آن با محتوا
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.