سال انتشار: 1398
محل انتشار: سومین کنفرانس ملی کارآفرینی
کد COI مقاله: ENTCONF03_006
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 189
فایل این مقاله در 19 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 19 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تشخیص و توسعه فرصت های کارآفرینی در بخش خدمات حوزه ترانزیت استان
چکیده مقاله:
صنعت حمل ونقل از مهمترین و پرسودترین بخش های اقتصاد هر کشوری محسوب می شود همچنین ایجاد اشتغال، ارزآوری توسط کاهشواردات و افزایش صادرات، تعادل نقطه ای توسط استفاده از مزایای نسبی مناطق مختلف، خودکفایی در بخش های مختلف ازجمله مزایایاین بخش خدماتی میباشد. پژوهش حاضر به تشخیص و توسعه فرصت های کارآفرینی در بخش خدمات حوزه ترانزیت در استان سیستانو بلوچستان پرداخته است و جامعه آماری شامل سازمان حمل ونقل و شرکت های حمل ونقل بین المللی تعداد 40 نفر کارشناسان دولتی وتعداد 140 نفر کارشناسان بخش خصوصی در حال فعالیت میباشد که بر اساس فرمول کوکران حجم نمونه 118 نفر به صورت تصادفیساده انتخاب شدند و با ابزار پرسشنامه و مصاحبه اطلاعات موجود حاصل با استفاده از نرم افزارSPSS با روش رگرسیون چندگانه همزمان وضریب همبستگی پیرسون مورد تجزیه وتحلیل قرار گرفت و نتیجه حاصله حاکی از این موضوع می باشد که فرصت های مناسب کارآفرینیخدمات ترانزیت از جمله خدمات بارگیری، خدمات انبارداری، خدمات رفاهی رانندگان، خدمات حقوقی ترانزیت میباشد. با استفادهاز جدول SWOT راهبردهای مناسب توسعه فرصت های کارآفرینی را ارائه شد. باتوجه به نتایج تحقیق پیشنهاد می شود؛ با اعطای تسهیلات از جمله تعرفه صفر گمرکی، معافیت مالیاتی مجوز واردات تجهیزات به واحدهای فعال در حوزه ترانزیت برای استفاده فناوری های نوینو بهسازی تجهیزات خدمات ترانزیت به توسعه کارآفرینی در این بخش کمک شود.
کلیدواژه ها:
تشخیص و توسعه فرصت، خدمات ترانزیت، کارآفرینی، سیستان و بلوچستان
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1006771/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:تباوار، علی اصغر و شیهکی تاش، مهیم و رخشانی مهر، مصطفی،1398،تشخیص و توسعه فرصت های کارآفرینی در بخش خدمات حوزه ترانزیت استان،سومین کنفرانس ملی کارآفرینی،تهران،،،https://civilica.com/doc/1006771
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1398، تباوار، علی اصغر؛ مهیم شیهکی تاش و مصطفی رخشانی مهر)
برای بار دوم به بعد: (1398، تباوار؛ شیهکی تاش و رخشانی مهر)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی تاثیر ارائه خدمات نوین بر رفتار مشتریان (مورد مطالعه: بیمه میهن استان مازندران)
- بررسی نقش ابعاد کارآفرینی فرهنگی در توسعه صنعت توریسم (مورد مطالعه: اداره کل میراث فرهنگی و گردشگری استان کرمانشاه)
- بررسی تاثیر تعدی نظارتی بر شایعه پراکنی در سازمان (مطالعه موردی: کارکنان بانک قرض الحسنه رسالت استان فارس)
- بررسی نقش تعدیلگر اخلاق کاری اسلامی در تاثیر تعدی نظارتی بر شایعه پراکنی در سازمان
- انتخاب تامین کننده سبز با استفاده از روش bwm و تخصیص خطی با فازی مردد
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.