سال انتشار: 1398
کد COI مقاله: WCCEAU03_317
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 112
فایل این مقاله در 12 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 12 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله زریافت؛ بازیافت و استفاده از پسماند در ساختمان
چکیده مقاله:
سوزاندن سوخت های فسیلی باعث افزایش سطح دی اکسید کربن از زمان انقلاب صنعتی شده است و افزایش گازهایگلخانه ای در اتمسفر به حالت هشدار رسیده است. در حالیکه دمای کره زمین از ابتدای خلقت نوسان های زیادی داشته استاما سطح دی اکسید کربن در این چند هزار سال هرگز به حد امروز نرسیده بود. این تغییرات آب و هوایی بر اقیانوس ها، آب وهوا، منابع غذایی و سلامت انسان ها تاثیر داشته است. در حالیکه این افزایش دما و تغییرات آب و هوایی توسط انسان ها ایجادشده است، کسانی که می توانند باعث توقف این مسئله شوند، خود انسان ها هستند. این پژوهش که به روش کتابخانه ای وتوصیفی انجام گرفته است، مسئله پسماند را مورد بررسی قرار میدهد، مسئله ای که به طور معمول مرتبط با معماری نیست،درحالیکه مدیریت پسماند قطعا مکان هایی را که در آن ساکن هستیم تعریف می کند، این تحقیق سعی می نماید دیالوگی بینپسماند و معماری برقرار کند وظیفه افراد جامعه و مسئولان را مورد بررسی قرار می دهد، رسالت معماران را در دنیای امروزیپس از به تفصیل کشاندن تغییرات لازم یاد آور می شود. صنعت ساختمان به عنوان بالاترین مصرف کننده منابع دسته اول،بیشترین توانایی را برای کاهش بار وارد بر محیط زیست از طریق طراحی مناسب دارد. تا علاوه بر استفاده از انرژی های پاک ومستقل نمودن بنا از نظر مصرف انرژی بتواند با بکارگیری دورریزهای رها شده در محیط زیست، مشارکت بیشتری در پایداریاجتماعی، محیط زیست و اقتصاد با جهت دهی رفتار افراد جامعه در مسیر صحیح و مشارکت مردمی، پاکسازی طبیعت، و بهکار گیری همه این عوامل در ایجاد شغل داشته باشد. زریافت که در عنوان پژوهش به آن اشاره شده است با اشاره به انرژینهفته در مواد پسماند که به دلیل ارزشمند بودن به طلای سیاه شهرت یافته است، به بازیافت این مواد و یافتن توانایی های اینمواد و توسعه پایداری از طریق معماری می پردازد.
کلیدواژه ها:
پسماند، معماري، محيط زيست، پايداري، بازيافت
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1002482/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:هروی، نگار و ادیب زاده، بهمن و ویسه، سهراب و اصغرپورعلمداری، پرهام،1398،زریافت؛ بازیافت و استفاده از پسماند در ساختمان،سومین کنگره بین المللی عمران , معماری و شهرسازی معاصر،تهران،،،https://civilica.com/doc/1002482
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1398، هروی، نگار؛ بهمن ادیب زاده و سهراب ویسه و پرهام اصغرپورعلمداری)
برای بار دوم به بعد: (1398، هروی؛ ادیب زاده و ویسه و اصغرپورعلمداری)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- مطالعه ی وضعیت انتشارات علمی تولید شده در حوزه ی داده کاوی در پایگاه وب آو ساینس طی سال های 1990-2014
- بررسی تاثیر سبک رهبری تحول آفرین بر عملکرد انطباقی با نقش میانجی هوش تجاری
- بررسی اثر آسایش حرارتی تطبیقی بر میزان مصرف انرژی یک ساختمان در اقلیم های مختلف ایران
- مطالعه تاثیر استفاده از پنجره های دوجداره مشبک بر صرفه جویی انرژی در ساختمان ها
- بکارگیری مدل بلوغ سازمانی مدیریت پروژه OPM3 در پروژه های نفت، گاز و پتروشیمی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نقش مهندسی ارزش در پروژه های زیربنایی به روش تحلیل سلسله مراتبی (مطالعه موردی: پروژه های راه آهن تهران - شمال)
- نشانگرهای زیستی و کاربردهای آنها
- مقاوم سازی تیر های بتنی با استفاده از الیاف کامپوزیتی FRP
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.