سال انتشار: 1388
محل انتشار:
ششمین کنگره علوم باغبانی ایران
کد COI مقاله: BAGHBANI06_510
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 2,926
نسخه کامل این مقاله ارائه نشده است و در دسترس نمی باشد
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی گیرایی پیوند هندوانه رقم چارلستون گری روی پایه های کدو به دو روش نیمانیم و حفره ای
چکیده مقاله:
پیوند سبزی ها از روش های مختلفی انجام می گیرد که، کاربرد هر یک از آنها به نوع محصول و اندازه ی بوته در زمان پیوند بستگی دارد. از روش هایی که در پیوند سبزی ها استفاده می شود می توان به پیوند حفره ای، مجاورتی، نیما نیم، اسکنه ای و پین اشاره نمود. هر یک از این روش ها دارای مزایا و معایب ویژه ی خود هستند که بر گیرایی و نمو بوته های پیوندی مؤثر می باشند. در این پژوهش که در گلخانه پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران انجام گرفت، بررسی گیررایی پیوند هندوانه رقم چارلستون گری بر روی پایه های کدو مسمایی، قلیانی و هیبرید فرو به دو روش نیمانیم و حفره ای انجام گرفت. نتایج به دست آمده نشان داد، پیوند حفره ای گیرایی بالاتری نسبت به پیوند نیمانیم در تمامی پایه ها داشته و می تواند به عنوان روش مناسبی برای پیوند هندوانه بر روی پایه های کدو مورد استفاده قرار گیرد. همچنین نتایج نشان داد که، در مورد یک نوع روش پیوند، درصد گیرایی می تواند با توجه به نوع پایه و پیوندک متفاوت باشد.
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا BAGHBANI06_510 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/100228/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:بخردی، فرزانه و کاشی، عبدالکریم و دلشاد، مجتبی،1388،بررسی گیرایی پیوند هندوانه رقم چارلستون گری روی پایه های کدو به دو روش نیمانیم و حفره ای،ششمین کنگره علوم باغبانی ایران،رشت،https://civilica.com/doc/100228
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1388، بخردی، فرزانه؛ عبدالکریم کاشی و مجتبی دلشاد)
برای بار دوم به بعد: (1388، بخردی؛ کاشی و دلشاد)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- چشم اندازهای صنعتی زیست فناوری گیاهی
- بررسی فراورده های قابل استحصال از پوست درختان
- تولید سوخت و قند با استفاده از ضایعات گیاهی حاوی سلولز
- پایش تغییرات وسعت جنگل های مانگرو خور باهو در استان سیستان و بلوچستان-ایران
- بررسی نرخ رشد مانگروها درحوزه کولقان، تیاب وکلاهی درخلیج فارس
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.