بررسی تاثیر هوشمند سازی مدارس در بهبود یادگیری از دیدگاه معلمان ابتدائی
سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,323
فایل این مقاله در 15 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
TAES01_129
تاریخ نمایه سازی: 1 آذر 1394
چکیده مقاله:
منظور از هوشمندسازی مدارس در پژوهش حاضر تغییرات و تحولاتی است که پس از اجرای این سیستم در مدارس ابتدائی اداره آموزش و پرورش انزل از منظر یادگیری دانش آموزان بوجود آمده است. بنابراین، در پژوهش حاضر تفاوت بین یادگیری در دوره قبل از هوشمندسازی سال تحصیلی 91-92 و بعد از هوشمندسازی مدارس در سال تحصیلی 93-94 سنجیده خواهد شد. نتیجه و برآیند آموزش های برنامه ریزی شده با تجربی که بر اثر تمرین یا برخورد مستمر در فرد نهادینه و نمود بیرونی در رفتار دارد را یادگیری گویند.چنین یادگیری با استفاده از ابزارهای مناسب قابل سنجش و اندازه گیری است. بین کیفیت یادگیری دانش آموزان از بعد نگرش ها و ادراکات، اکتساب و درهم تنیدن دانش، بسط و اصلاح دانش، استفاده معنادار از دانش و عادت های ذهنی و اکتساب در قبل و بعد از هوشمند سازی تفاوت معنی داری وجود دارد (sig=0/001) لذا تمامی فرضیه های پژوهش با 95 درصد از اطمینان آماری مورد تأیید قرار گرفتند. به طور کلی بهره گیری از هوشمند سازی مدارس می تواند تمام ابعاد یادگیری ذهنی را در دانش آموزان تحت تأثیر قرار دهد و روش مؤثری در بهبود یادگیری دانش آموزان باشد.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
اشکان حسنی کریم آباد
کارشناس فناوری و هوشمند سازی اداره آموزش و پرورش انزل، کارشناس ارشد مدیریت سیستم های اطلاعاتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهاباد
ارسلان خوش کام
کارشناس آموزش ابتدائی اداره آموزش و پرورش انزل، فوق لیسانس تاریخ و فلسفه آموزش و پرورش
مریم شمس الدینی
دانشجوی کارشناس ارشد مهندسی کامپیوتر دانشگاه آزاد اسلامی میاندوآب
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :